chrkon Νοέμβριος 14, 2021 #301 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2021 Εχθες το βράδυ έπαιζα κανονικά τα πάντα , σήμερα μου βγάζει ένα ERROR:UKNOWN ERROR //2660J και με πετάει στο desktop , έχει δοκιμάσει κανείς σήμερα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr_Nikiforos Νοέμβριος 14, 2021 #302 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2021 πριν 1 ώρα, το μέλος chrkon έγραψε: Εχθες το βράδυ έπαιζα κανονικά τα πάντα , σήμερα μου βγάζει ένα ERROR:UKNOWN ERROR //2660J και με πετάει στο desktop , έχει δοκιμάσει κανείς σήμερα?? Μου πετάει διάφορα error πάνω δεξιά πριν μπει στο map αλλά παίζει κανονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Νοέμβριος 19, 2021 #303 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2021 Battlefield 2042 Update #1 released, full patch notes revealed WWW.DSOGAMING.COM DICE has just released the first update for its latest BF game, Battlefield 2042, and revealed its full patch notes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Νοέμβριος 19, 2021 Author #304 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2021 Battlefield 2042 launches with Mostly Negative Reviews on Steam WWW.DSOGAMING.COM Electronic Arts and DICE released today Battlefield 2042 on Steam and in just a few hours, the game has received Mostly Negative Reviews. ....δεν εχω προσωπικη εμπειρια κ μαλλον θα αργησω να το παρω (λογω 2-3ων SP που θελω να τελειωσω). Τοσο χαλια ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xriantw Νοέμβριος 19, 2021 #305 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2021 Ειναι τοσο διαφορετικο και του λειπουν τοσα στοιχεια σε σχεση με προηγουμενα BF. Tωρα το σωστο βημα ειναι να παρεις gamepass για ενα μηνα με 1 ευρω, που σου δινει 10 ωρες. Μετα το αγοραζεις ή περιμενεις το patch που θα φτιαξει αυτα που δεν σου αρεσαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr_Nikiforos Νοέμβριος 19, 2021 #306 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2021 Μία ώρα πριν, το μέλος GFFermari έγραψε: Τοσο χαλια ειναι? Και κάτι παραπάνω! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Νοέμβριος 20, 2021 #307 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2021 (edited) ΑΘΛΙΟ... πεταξαν στα σκουπίδια ότι σωστό ειχαν τα προηγούμενα και τώρα ουτε τα αυτονόητα Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 20, 2021 από sstav Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Νοέμβριος 20, 2021 #308 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2021 Γιατί δεν το έβγαλαν εξαρχής ως battle royale (αυτό, προφανώς, ήθελαν να κάνουν); Ήρεμα ρωτάω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfk_7677 Νοέμβριος 20, 2021 #309 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2021 Εγώ πάντως, μέχρι στιγμής, το παίζω ευχάριστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Νοέμβριος 20, 2021 Author #310 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2021 Τουλαχιστον το θεμα δεν ειναι WW1/2/Vietnam κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Νοέμβριος 20, 2021 #311 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2021 Παλι καλα που δεν το αγορασα. Ενω στην αρχη λογο της αλλαγης σου δινει ενα ευχαριστο γαργαλητο μετα αρχιζεις και βλεπεις τα θεματα. Οτι εχω πει πριν βγει το παιχνιδι. Το 64 v 64 δρν δουλευει. Οι χαρτες ειναι πολυ μεγαλοι και δραση υπαρχει μονο στο 1/4 του map. Αν πεθανεις πρεπει να βγεις αρκετα μακρυα και μεχρι να πας θες κανα λεπτο με τα ποδια. Αν σε πετυχει και καμια αδεσποτη στο δρομο η κανα ξεχασμενο οχημα παλι απο την αρχη. Πολυ περπατημα, λιγη δραση και οταν φτανεις εκει που γινεται τρως δυο τρεις και μετα παλι τα ιδια. 14,90 EA play. Μολος τελειωσει ο μηνας τελος μεχρι νεοτερας. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Νοέμβριος 20, 2021 Author #312 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2021 Το τερματισε ο Steve. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Νοέμβριος 20, 2021 #313 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2021 (edited) το game είναι προβληματικό ... σε τέτοιο βαθμό που δεν σε κάνει να θες να παιζεις ... ο μονος που διασκεδαζει ειναι ο dfk Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 20, 2021 από sstav 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Νοέμβριος 20, 2021 #314 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2021 Δεν χρειαζεται να ασχοληθεις καν με τεχνικα θεματα. Ακομα και ολα να τα φτιαξουν το gameplay ειναι που εχει το προβλημα. Το portal δεν θα το σωσει, αν θελω να παιξω bc2 θα το φορτωσω και θα παιξω. Ολος ο πανικος γινεται αναμεσα σε δυο σημαιες που εχουν αποσταση 200 μετρα η μια απο την αλλη και ο μονος λογος να φυγεις απο εκει ειναι γιατι θα σε κανουν γιογιο. Το μεγεθος των map ειναι εκτος πραγματικοτητας και πρεπει να αλλαξει στα επομενα. Το μεγεθος του bfv ειναι μια χαρα, ο κοσμος θελει δραση οχι να τρεχει χωρις να κανει τιποτα τα 15 απο τα 25 λεπτα ενος γυρου. Απο δευτερα ξεκιναω Halo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Νοέμβριος 20, 2021 #315 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2021 17 minutes ago, fatalara said: Δεν χρειαζεται να ασχοληθεις καν με τεχνικα θεματα. Ακομα και ολα να τα φτιαξουν το gameplay ειναι που εχει το προβλημα. Το portal δεν θα το σωσει, αν θελω να παιξω bc2 θα το φορτωσω και θα παιξω. Ολος ο πανικος γινεται αναμεσα σε δυο σημαιες που εχουν αποσταση 200 μετρα η μια απο την αλλη και ο μονος λογος να φυγεις απο εκει ειναι γιατι θα σε κανουν γιογιο. Το μεγεθος των map ειναι εκτος πραγματικοτητας και πρεπει να αλλαξει στα επομενα. Το μεγεθος του bfv ειναι μια χαρα, ο κοσμος θελει δραση οχι να τρεχει χωρις να κανει τιποτα τα 15 απο τα 25 λεπτα ενος γυρου. Απο δευτερα ξεκιναω Halo. Εγω forza-halo τουλαχιστον μεχρι τις 30 που και καλα θα βγαλουν patch κ βλέπουμε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Νοέμβριος 20, 2021 #316 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2021 πριν 14 λεπτά, το μέλος icy20 έγραψε: Εγω forza-halo τουλαχιστον μεχρι τις 30 που και καλα θα βγαλουν patch κ βλέπουμε Εξαρταται τι θα εχει το patch. Εδω χρειαζομαστε σχεδιατικες αλλαγες, το να κανω τα ιδια πραγματα με περισσοτερα fps η καλυτερο balance δεν μου λεει κατι. Αυτη την στιγμη το παιχνιδι δεν ειναι διασκεδαστικο. Θελει επιγοντως μικροτερα μαπς και αν ειναι δυνατον να βγουν τα οπλα απο τα hover. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Νοέμβριος 20, 2021 #317 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2021 Μια ελπίδα είχαμε να φύγουμε από τα cod, πάει κι αυτή. Το μόνο που έφτιαχναν τόσα χρόνια ήταν 7 Τεράστια maps. Άχρηστα. Ότι λέει ο @fatalara, ακριβώς όπως τα λέει. Προσπεράστε προς ώρας τουλάχιστον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Νοέμβριος 20, 2021 #318 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2021 (edited) Γίνεται να βάλουμε το super sprint (αυτό που έχει το animation με double shift) να τρέχει 2-3 μέτρα το βήμα και όχι 1 μέτρο το βήμα μπας και φτάσουμε ποτέ από την μία βάση στην άλλη και με προϋπόθεση να έχει κάπως cool down πχ 15-30 δευτερόλεπτα να μην σπαμάρετε και όταν είσαι σε πυρά να απενεργοποιείτε ? Άλλες φορές τρως τον αντίπαλο γρήγορα άλλες φορές αδειάζεις ολόκληρο γεμιστήρα και σε σκοτώνει με τρεις σφαίρες δεν μου αρέσει ο τρόπος με τα όπλα προτιμούσα το παλιό στυλ των BF έχει πάρει και αυτό κατευθυντήρια γραμμή όπως το PES τώρα efootball 22 να γίνει smartadiko Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 20, 2021 από ARMAGEDDON Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Νοέμβριος 20, 2021 #319 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2021 πριν 2 ώρες, το μέλος giorgos2187 έγραψε: Μια ελπίδα είχαμε να φύγουμε από τα cod, πάει κι αυτή. Το μόνο που έφτιαχναν τόσα χρόνια ήταν 7 Τεράστια maps. Άχρηστα. Ότι λέει ο @fatalara, ακριβώς όπως τα λέει. Προσπεράστε προς ώρας τουλάχιστον. Οι χαρτες ειναι καταπληκτικοι. Ο σχεδιασμος ειναι τελειος, εχεις καλυψη παντου. Καθε αλλο παρα αχρηστους δεν τους λες. Το προβλημα ειναι το μεγεθος, ειναι περισσοτερο για 128/128 παρα 64/64. Οταν ο χαμος γινεται στο 20-25% του χαρτη και το υπολοιπο ειναι ερημο αυτο κατι λεει. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Νοέμβριος 21, 2021 #320 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2021 επειδή εγώ ειμαι ασχετος και δεν ξερω τι μου γίνεται... 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts