abarth Δημοσιεύτηκε Μάϊος 9, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 9, 2005 μαγαζια/καταστηματα που δεχονται-αγοραζουν υπολογιστες μεταχειρισμενους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Μάϊος 9, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Eγώ είμαι ένα από αυτά, αλλά όπως είναι λογικό (για μια επιχείρηση) οι τιμές που θα δεχτώ να αγοράσω κάτι είναι αρκετά χαμηλές, αξίζει τον κόπο μόνο άμα θες να ξεφορτωθείς κάτι...Παρ'ολα αυτά εάν θέλεις επικοινώνησε στο 6932.198415 (Γιώργος). Ελπίζω να μην θεωρηθεί διαφήμιση....το παιδί ρώτησε και έπρεπε να του απαντήσω :whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 9, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Θα μπορουσαμε να μαθουμε και την επωνυμια του καταστηματος καθως επισης και που στεγαζεται, γιατι δεν ειναι μονο ο φιλος που θελει να ξεφορτωθει hardware. Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Μάϊος 9, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Επειδή δε θέλω να κάνω διαφήμιση αλλά απλώς να εξυπηρετήσω τους φίλους του thelab, θα απαντήσω και σε σένα ότι μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου στο κινητό που ήδη έδωσα για να δούμε αν είναι εφικτή κάποια αγοροπωλησία. Πέρα από αυτό μπορείς να μου στείλεις και email στο george@gecon.gr με τις προδιαγραφές του hardware που θέλεις να δώσεις και θα σου απαντήσω άμεσα με μια προσφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάϊος 9, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Αρχική απάντηση από abarth μαγαζια/καταστηματα που δεχονται-αγοραζουν υπολογιστες μεταχειρισμενους? μπορείς να τα βάλεις και στις πωλήσεις εδώ ή στο fleamarket.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
gus8511 Ιούνιος 1, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 συνηθως αν ειναι σχετικα καινουργιος στο περνουν τα ιντερνετ καφεαλλα και το fleamarket einai καλη λυση (προτιμησε τους χρηστες με υψηλη θετικη βαθμολογια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιούνιος 2, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Τελικα οι μαγαζατορες ειναι πιο πολλοι απο τα μελη...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.