Jump to content

που μπορω να βρω στη θεσσαλονικη ή online

abarth

Recommended Posts

Eγώ είμαι ένα από αυτά, αλλά όπως είναι λογικό (για μια επιχείρηση) οι τιμές που θα δεχτώ να αγοράσω κάτι είναι αρκετά χαμηλές, αξίζει τον κόπο μόνο άμα θες να ξεφορτωθείς κάτι...Παρ'ολα αυτά εάν θέλεις επικοινώνησε στο 6932.198415 (Γιώργος). Ελπίζω να μην θεωρηθεί διαφήμιση....το παιδί ρώτησε και έπρεπε να του απαντήσω :whistle2:

Θα μπορουσαμε να μαθουμε και την επωνυμια του καταστηματος καθως επισης και που στεγαζεται, γιατι δεν ειναι μονο ο φιλος που θελει να ξεφορτωθει hardware.

Ευχαριστω.

Επειδή δε θέλω να κάνω διαφήμιση αλλά απλώς να εξυπηρετήσω τους φίλους του thelab, θα απαντήσω και σε σένα ότι μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου στο κινητό που ήδη έδωσα για να δούμε αν είναι εφικτή κάποια αγοροπωλησία. Πέρα από αυτό μπορείς να μου στείλεις και email στο george@gecon.gr με τις προδιαγραφές του hardware που θέλεις να δώσεις και θα σου απαντήσω άμεσα με μια προσφορά.

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.