Nick5 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2021 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2021 ξερει κανεις κωδικοποιηση υποτιτλων σε lg tv Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Απρίλιος 9, 2021 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2021 UTF-8; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick5 Απρίλιος 22, 2021 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2021 @UltraB θα το κοιταξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick5 Φεβρουάριος 9, 2022 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2022 @UltraB με αποθηκευση ως εγγραφο κειμενου ή ολα τα αρχεια; Just now, το μέλος Nick5 έγραψε: @UltraB με αποθηκευση ως εγγραφο κειμενου ή ολα τα αρχεια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick5 Μάρτιος 7, 2022 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2022 @UltraB εχω προβλημα με τους υποτιτλους στην τηλεοραση Samsung UE32H6200 κωδικοποιηση και αποθηκευση ως; Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάρτιος 7, 2022 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2022 Εχεις στον ιδιο φακελο ταινια και υποτιτλους με ιδια ονοματα;; Οπως πχ παρακατω; Ονομα_ταινιας.mkv Ονομα_ταινιας.srt Utf8 και srt λογικα θα δουλεψει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick5 Μάρτιος 8, 2022 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2022 @karmen1983 αποθήκευση ως; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Μάρτιος 8, 2022 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2022 Δεν εχουμε καταλαβει ποιο ειναι το προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick5 Μάρτιος 8, 2022 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2022 1 ώρα πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Δεν εχουμε καταλαβει ποιο ειναι το προβλημα. Δεν μου διαβάζονται οι υπότιτλοι στη. Τηλεόραση η τηλεόραση είναι Samsung UE32H6200 αποθήκευση ως και τί κωδικοποίηση βάζω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Μάρτιος 8, 2022 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2022 Φιλε μου, κατεβαζεις το αρχειο των υποτιλων. Αυτο τελιωνει σε .srt Το βαζεις στον ιδιο φακελο με την ταινια και κανεις rename στο ιδιο ονομα με την ταινια. Το .srt μενει ιδιο στο τελος. Τελειωσες. Για ποια κωδικοποιηση μιλας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Μάρτιος 8, 2022 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2022 43 λεπτά πριν, το μέλος Nick5 έγραψε: Δεν μου διαβάζονται οι υπότιτλοι στη. Τηλεόραση η τηλεόραση είναι Samsung UE32H6200 αποθήκευση ως και τί κωδικοποίηση βάζω; Σε σύγχρονες Samsung χρειάζεται Unicode (utf-8). Σε παλιότερες μπορεί να χρειαστεί αρχείο ANSI με Ελληνική codepage. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick5 Μάρτιος 8, 2022 Author #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2022 1 ώρα πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Φιλε μου, κατεβαζεις το αρχειο των υποτιλων. Αυτο τελιωνει σε .srt Το βαζεις στον ιδιο φακελο με την ταινια και κανεις rename στο ιδιο ονομα με την ταινια. Το .srt μενει ιδιο στο τελος. Τελειωσες. Για ποια κωδικοποιηση μιλας? Ναί Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick5 Μάρτιος 9, 2022 Author #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2022 On 7/3/2022 at 11:31 ΜΜ, το μέλος karmen1983 έγραψε: Εχεις στον ιδιο φακελο ταινια και υποτιτλους με ιδια ονοματα;; Οπως πχ παρακατω; Ονομα_ταινιας.mkv Ονομα_ταινιας.srt Utf8 και srt λογικα θα δουλεψει @karmen1983 έπιασε ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts