Jump to content

Dremelάκι σε πολύ χαμηλή τιμή

Τζώρτζης

Recommended Posts

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Mιχαλη ναι αυτο εννουσα, το ταχυτσοκ

κριμα που δεν συμπεριλαμβανεται....

@Power

μια χαρα δουλευει και το Doit του Alex Pak...

ανθεκτικοτατο και με 2 χρονια εγγυηση...

και για 19(με τον ΦΠΑ) ειναι μια χαρα αγορα....

Απο ότι βλέπω είναι ίδιο με το dremelpak , με λίγο διαφορετικό πλαστικό .

Κατα τάλλα , μπράβο !!!! δίνουν και βραχίονα - προέκταση , και κανα 2 άλλα απο ότι βλέπω .

Πόσες στροφές ανα λεπτό έχει αυτό; Είναι φτυστό με ένα που είχα πάρει 30, όλο το σετ εκτός από το βαλιτσάκι που είναι διαφορετικό. Αυτό που έχω παίζει μεταξύ 10-33K.

Το doit από AlexPack είναι μια χαρά για τα 19 ευρο που κοστίζει. Το πήρα πριν 2 βδομάδες και έκοψα 1 παράθυρο σε κουτί μου. Η διαφορά του στην αίσθηση με το Dremel το οποίο επίσης πήρα (απο τον father αυτη τη φορά) δεν είναι και τίποτα τρομερό.

Το doit έχει περισσότερους κραδασμούς από το dremel στις υψηλές στροφές και σου μουδιάζει λίγο το χέρι. Είναι όμως πιο βαρύ και ελάφρώς μεγαλύτερο και κοντράρει καλύτερα. Έχει και διακόπτη on-off πέρα απο τη ρύθμιση των στροφών που πάλι βολεύει.

Τις περισσότερες τρύπες και κοψίματα όμως τα έκανα με το dremel. Πιο μαιτζέβελο.

Ρε συ Κοπρίτη πήρα το τσοκάκι από τον Δίλμα στην Αθηνάς γύρω στα 8 ή 12 ευρό...δεν 8υμάμαι ακριβώς. όχι 30κάτι που γράφεις παραπάνω. Επίσης δίνει τον εύκαμπτο βραχίονα 30 αντι 50 ευρο που λέει ότι κοστίζει. Και πήρα και τους σούπερ ντούπερ μαυρους ενισχυμένους δίσκους κοπής της dremel σε συσκευασία των 20 δίσκων...26ευρο περίπου.

Πάνε μια βόλτα αν θες να τσεκάρεις...

ps. τσοκάκι rocks! Μέχρι 3χιλιοστά τρυπανάκι παίρνει...Γλυτώνεις την αλλαγή φωλιάς αλλα έχει λίγο κραδασμο παραπάνω στις υψηλές στροφές

Αρχική απάντηση από chroma

Πόσες στροφές ανα λεπτό έχει αυτό; Είναι φτυστό με ένα που είχα πάρει 30, όλο το σετ εκτός από το βαλιτσάκι που είναι διαφορετικό. Αυτό που έχω παίζει μεταξύ 10-33K.

15000 έως 35000

Αρχική απάντηση από chroma

Πρέπει να έχουμε πάρει το ίδιο... Μαύρο πλαστικό ελεεινής ποιότητας δεν είναι το βαλιτσάκι σου;

Εγω από Alex Pack το πήρα, μαρκα do it!! 16 ευρω χωρισ τηλεσκοπικό βραχίονα, 29-30 με βραχίονα....

Αλλα τα δισκάκια κοπήσ δεν είναι πολυ καλά, 3 ξόδεψα για να κόψω λίγο τοκουτί μου, και αλλα 3 ΕΣΠΑΣΑΝ!!!!! !!!!! όταν πήγα χθές να κόψω λίγο την σχαρίτσα του ανεμιστήρα.

Αρχική απάντηση από Legend [Σήμερα, στις 12:52]

Πρέπει να έχουμε πάρει το ίδιο... Μαύρο πλαστικό ελεεινής ποιότητας δεν είναι το βαλιτσάκι σου;

yup μάλλον αυτό είναι. είχα κάνει και θέμα παλιότερα

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=7970

Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 09:46]

Το doit από AlexPack είναι μια χαρά για τα 19 ευρο που κοστίζει. Το πήρα πριν 2 βδομάδες και έκοψα 1 παράθυρο σε κουτί μου. Η διαφορά του στην αίσθηση με το Dremel το οποίο επίσης πήρα (απο τον father αυτη τη φορά) δεν είναι και τίποτα τρομερό.

Το doit έχει περισσότερους κραδασμούς από το dremel στις υψηλές στροφές και σου μουδιάζει λίγο το χέρι. Είναι όμως πιο βαρύ και ελάφρώς μεγαλύτερο και κοντράρει καλύτερα. Έχει και διακόπτη on-off πέρα απο τη ρύθμιση των στροφών που πάλι βολεύει.

Τις περισσότερες τρύπες και κοψίματα όμως τα έκανα με το dremel. Πιο μαιτζέβελο.

Ρε συ Κοπρίτη πήρα το τσοκάκι από τον Δίλμα στην Αθηνάς γύρω στα 8 ή 12 ευρό...δεν 8υμάμαι ακριβώς. όχι 30κάτι που γράφεις παραπάνω. Επίσης δίνει τον εύκαμπτο βραχίονα 30 αντι 50 ευρο που λέει ότι κοστίζει. Και πήρα και τους σούπερ ντούπερ μαυρους ενισχυμένους δίσκους κοπής της dremel σε συσκευασία των 20 δίσκων...26ευρο περίπου.

Πάνε μια βόλτα αν θες να τσεκάρεις...

ps. τσοκάκι rocks! Μέχρι 3χιλιοστά τρυπανάκι παίρνει...Γλυτώνεις την αλλαγή φωλιάς αλλα έχει λίγο κραδασμο παραπάνω στις υψηλές στροφές

ρε το χω κανα χρονο τωρα του Alexpak... μια χαρα ανθεκτικοτατο ειναι... μην το συζητατε

οι διαφορες πανω κατω οντως αυτες ειναι συν το οτι κατα την γνωμη μου ζεσταινεται λιγο παραπανω....

Οσο για τσοκ πηρα κι εγω ενα τηλ σημερα τον Διλμα και οντως η τιμη ειναι αυτη που αναφερεις...:T:

εγω ειχα ρωτησει αρκετο καιρο πριν στην Αντιπροσωπεια (Bosch αν δεν κανω λαθος) και ειχα φρικαρει με την τιμη που ειχαν πει...

παντως για τα 13 ευρω που κανει το γνησιο και 6 το Imitation ειναι μακραν το χρησιμοτερο εξαρτημα για τα dremel-like εργαλεια

Πως είναι βρε στα δράπανα ο μηχανισμος που κουμπώνεις τρυπάνια διαφορετικής διαμέτρου? Μια από τα ίδια για το dremel είναι αυτό. Βάζεις διαφορετικά εργαλεία χωρίς να χρειάζεται να αλλάξεις φωλιά. Και όπως είπα παραπάνω παίρνει μέχρι 3χιλιοστά πάχος...εργαλείο-στέλεχος-τρυπάνι

παιδια help...........

ποιος απο εσας θα παει στην ΜΑΚΡΟ να παρει το moufdremel????

αν γινετε να μου παρει και εμενα ενα γιατι εγω εχω αποκλιστι λογο διαβασματος

(για την πληρομη κτλ κτλ να μου στηλει ανα πμ)\

thanks a lot

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 15:00]

παιδια help...........

ποιος απο εσας θα παει στην ΜΑΚΡΟ να παρει το moufdremel????

αν γινετε να μου παρει και εμενα ενα γιατι εγω εχω αποκλιστι λογο διαβασματος

(για την πληρομη κτλ κτλ να μου στηλει ανα πμ)\

thanks a lot

Θα πάω μάλλον σήμερα.

Αν και όπως είπα έιχε τελειώσει πριν το Πάσχα, πα να δω αν έφεραν και άλλα.

Αν βρώ θα ξηγηθώ ένα ακόμα. Όλο και κάποιος θα το θέλει.

D.J. Alex έχεις προτεραιότητα:cool:

Αρχική απάντηση από power

Θα πάω μάλλον σήμερα.

Αν και όπως είπα έιχε τελειώσει πριν το Πάσχα, πα να δω αν έφεραν και άλλα.

Αν βρώ θα ξηγηθώ ένα ακόμα. Όλο και κάποιος θα το θέλει.

D.J. Alex έχεις προτεραιότητα:cool:

thanks power θα με σοσεις απο μεγαλη φασαρια τετια εποχη

θα περιμενο νεα σου

αν βρεις ομως ενα μην ξεχνας εχω προτερεοτιτα και απο εσενα !!!!:p

λολολ

Εγώ πάντως πήρα μόλις εχθές από Alex Pak 2 DoIt με ημιεύκαμπτο άξονα και βάση στήριξης προς 15€ το ένα (Ένα για μένα κι ένα για τον Mischeif).

Κατόπιν πετάχτηκα κι απέναντι στο Praktiker και πήρα ένα σετ 5 δίσκους ενισχυμένους προς 10€ και ένα άξονά τους πρός 1,70 €.

Το μόνο κακό είναι, αν και δουλεύει τέλεια, ότι τρώω τους δίσκους γαμώτο!

Στα χέρια του Mischeif δουλεύει μια χαρά, στα δικά μου τρώω δίσκους αβέρτα! (Κοπρίτη help)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.