Seek & Find Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2021 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2021 Καλημερα θελω να συνδεσω πο το HDMI του λαπτοπ στο DP της acer, με αυτο εδω ειμαι οκ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης_84 Μάρτιος 28, 2021 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2021 Όχι. Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος αλλά νομίζω ότι από hdmi πηγή σε dp οθόνη, δεν υπάρχει κάτι που να δουλεύει. Εγώ τουλάχιστον όσα καλώδια και μετατροπείς κι αν έχω δοκιμάσει, μόνο με την ανάποδη φορά δουλεύουν, δηλαδή dp πηγή σε hdmi/dvi/vga οθόνη και μόνο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Μάρτιος 28, 2021 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2021 Γιατι αυτο; Ευχαριστω για την απαντηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Μάρτιος 28, 2021 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2021 (edited) 20 minutes ago, Seek & Find said: Γιατι αυτο; 1. Δεν ξέρω, δεν ακούγεται καλή ιδέα. 2. https://superuser.com/questions/1385110/cant-convert-hdmi-to-displayport-root-cause 3. δες στην σελίδα της εταιρείας που δείχνεις, όχι στο σκρουτζ, όχι στο κατάστημα, μήπως γράφουν κάτι σχετικό με αυτό που θες να κάνεις. Μόνο dp έχει η acer; HDMI to DisplayPort and DisplayPort to HDMI Conversion Explained WWW.TEMPEST-AV.COM Have you ever tried to connect a DisplayPort cable in your conference or training room to your display or projector through a DisplayPort table jack and it won’t work? What if the only available... Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 28, 2021 από salde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης_84 Μάρτιος 28, 2021 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2021 Με μια νέα αναζήτηση βρήκα αυτό: PriveShop.gr | ΚΑΛΩΔΙΑ & ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΙΣ-SWITCHES-CLUB3D HDMI 2.0 TO DISPLAYPORT 1.2 4K60HZ HDR M/F ACTIVE ADAPTER ΜΑΥΡΟΣ (ΜΑΥΡΟ) WWW.PRIVESHOP.GR Ηλεκτρονικό κατάστημα πληροφορικής με χιλιάδες προϊόντα άμεσα διαθέσιμα... και αυτό: StarTech HDMI to DisplayPort Adapter - 4K 30Hz - Αντάπτορες T-SUPPORT.GR Αντάπτορες StarTech HDMI to DisplayPort Adapter - 4K 30Hz. HDMI to DisplayPort Adapter - 4K... τα οποία κάνουν αυτό που συζητάμε αλλά το κόστος τους είναι τσιμπημένο. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Μάρτιος 28, 2021 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2021 πριν 4 ώρες, το μέλος salde έγραψε: Μόνο dp έχει η acer; HDMI κατειλημμενο και D-SUB. Δεν ηθελα να βαλω hdmi switch για να εκμεταλλευτω το split screen της acer αλλα οκ.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Μάρτιος 28, 2021 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2021 Ιδεα! Για δειτε εδω στα I/O ports, μηπως με αυτο κανω δουλεια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Μάρτιος 28, 2021 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2021 πριν 52 λεπτά, το μέλος Seek & Find έγραψε: Ιδεα! Για δειτε εδω στα I/O ports, μηπως με αυτο κανω δουλεια; Για να δουλέψει αυτό, πρέπει το USB-C σου να υποστηρίζει Displayport alt. Σύμφωνα με τη μπροσούρα, φαίνεται να ισχύει. Για να είσαι σίγουρος, κοίτα και κάποιο πιο αναλυτικό manual ή ψάξε αντίστοιχη ρύθμιση στο BIOS/UEFI. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts