Jump to content

Κάτι σαν το Norton WinDoctor;

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ψάχνω να βρω αντικαταστάτη του Windoctor, επειδή ξήλωσα όλο το SystemWork! Είχα δοκιμάσει παλιότερα το System Mechanic αλλά δεν ενθουσιάστηκα... Τι προτείνετε;

Vcom Systemsuite - Registry Fixer

Ξεχωρίζει με την ευχρηστία, την αποδοτικότητά του και την ασφάλειά του...

Advanced system optimizer ειναι ολα τα λεφτα και με προσθετα καλουδια για ολα τα ειδη tweaks!

Δοκιμασε το aso, μεχρι και το interface στο συγκεκριμενο module ειναι παρομοιο με το windoctor.

Έψαξα λίγο τα προγράμματα που μου προτείνατε και ξεχώρισα το Vcom SystemSuite. Oυσιαστικά το πρόγραμμα που με ενδιαφέρει σε αυτό είναι το Fix it Utilities.

είναι εξαιρετικό προγραμματάκι...ειδικά τα εργαλεία για τη διόρθωση καταχωρήσεων registry κι όχι μόνο...

Υπαρχουν ενα σωρο προγραμματα για αυτη την δουλεια οποτε το να συμφωνησουμε μαλλον χλωμο το κοβω...

Για μένα το WIndoctor ήταν πολύ χρήσιμο... Δεν έσβηνε μόνο τις άκυρες εγγραφές στο μητρώο αλλά διόρθωνε τα λάθη που υπήρχαν. Δεν είναι όλα τα προγράμματα έτσι.

Μάλλον θα βάλω 3 - 4 ταυτόχρονα για να είμαι καλυμένος. :p

Είχα στο παρελθόν και το Windoctor<Systemworks και τα τελευταία 1-2 χρόνια έχω το Vcom (πρώην Ontrack)...είναι πολύ καλύτερο από το Windoctor, το οποίο έβρισκε και αφαιρούσε ό,τι ήθελε...το Vcom με έχει γλιτώσει από αρκετά φορμάτ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.