firefox Δημοσιεύτηκε Μάϊος 9, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 9, 2005 ένας γνωστός μου πρόκειται να πάει κίνα και θα μεινει και 2-3 μέρες στο Hong Kong. όσο αφορά την αγορά cpu ποσο λέτε να κάνουν οι Athlon 64 X2 4800+ & 4200+ αν έχουν βεβαια πάει εκεί πέρα.1)συμφέρει η κινεζικη αγορά για τέτοιες αγορές? ξέρι κανένας κανένα site συγκεκριμένο που να δίνη ποσο στιχιζουν αυτά τα πράγματα εκεί πέρα?2)τι αλλου είδους hardware θα συνέφερε να αγοράσει κανεις από εκεί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 9, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Χωρίς να γνωρίζω τις τιμές, υποθέτω ότι θα είναι συμφέρουσες σε σχέση με τις ευρωπαϊκές.Από την άλλη, επεξαργαστές και μνήμες ίσως συμφέρει, με μεγαλύτερα αντικείμενα μπορεί να έχει πρόβλημα με το τελωνείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 9, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 φιλε αν βρει τιποτα επεξεργαστες σε καλες τιμες να δωσουμε καμμια παραγγελια ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 9, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Αρχική απάντηση από firefox ένας γνωστός μου πρόκειται να πάει κίνα και θα μεινει και 2-3 μέρες στο Hong Kong. όσο αφορά την αγορά cpu ποσο λέτε να κάνουν οι Athlon 64 X2 4800+ & 4200+ αν έχουν βεβαια πάει εκεί πέρα.1)συμφέρει η κινεζικη αγορά για τέτοιες αγορές? ξέρι κανένας κανένα site συγκεκριμένο που να δίνη ποσο στιχιζουν αυτά τα πράγματα εκεί πέρα?2)τι αλλου είδους hardware θα συνέφερε να αγοράσει κανεις από εκεί? αν συμφερει λεει:jump1: :jump1: :jump1: οτιδηποτε εχει σχεσει με ηλεκτρικο θα δεις τιμες και μεχρι 40% πιο κατω ενας φιλος του αδελφου συναδελφος πιλοτος εκανε ταξιδιασου μιλαω για 2000 και αγορασε υπολογιστη τοτε σε μισι τιμη απο τι εδω και πολυ καλο μαλιστα,μην το σκεφτεσαι καθολου Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Μάϊος 9, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 λογικα θα ειναι ποιο χαμηλες, γιατι ολα εκει φτιαχνονται... ολα τωρα γραφουν made in China και made in Taiwan. για ριξτε μια ματια στις μητρικες σας, προχθες κοιτουσα τη gigabyte μου και ολα τετοια ηταν τα πηνια,πυκνωτες... κτλ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 9, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Αν κρίνω από την προ ~3-4 ετών (και τότε όλα made in China ήταν...) εμπειρία μου στην Σαγκάη δεν αξίζει τον κόπο....Αυτό βέβαια ίσχυε σε normal μαγαζιά, εμπορικά κέντρα κλπ Δεν ξέρω τι μπορεί να παίζει αν βρεις τις σωστές άκρες / τρύπες κλπ .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Μάϊος 29, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 το Ηonkong ειναι ακριβο.. σαν μεγαλουπολη πριν δυο βδομαδες ηταν ο θειος μου εκει.. αν πηγαινε Μαλαισια κατι θα ελεγε.. ειναι πολη φτηνοτερα.!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefox Ιούνιος 6, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2005 agorastike mia camera cybershot dsc p200 apo hong kong. 365 euro η ελληνική τιμή και....360 euro η τιμή στο hong kong. δηλαδή δεν άξιζε η αγορά. ευτυχώς δεν έπεσε ψάξιμο για επιπλέον φόρο. αυτό για επαλήθευση όσον υποστήριξαν το αυτό!ευχάριστο παιδιά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.