Jump to content

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω και μια ερώτηση, από ένα παιδί που έφτιαξα το pc πήρα τον παλιό του αντώνης για χρήματα το οποίο είναι:
i7 3770K, Z77X-UP5 TH-CH R1.0, 4x8gb Kingston 1333, HD7900. 

αν και ο δικός μου είαι παρομοίως χρονολογικά σκέφτηκα να κρατήσω τα καλύτερα κοματια για λίγο αίρονται ακόμα όσο πάει επιδη δεν έχω απαιτήσεις σε game.
ο δικός μου είναι, FX 8350, 990FX, R9 290, HyperX 2x8 + 2x4gb 

Έκανα την αλλαγή i7, Z77X-UP5, R9 290, 4x 8gb 
και είναι αισθητή η αλλαγή σε παιχνίδι πχ MotoGp 20 η Forza Horizon.

Και με τα αλλά κοματια του παλιού έκανα  FX 8350, 990FX, SAPPHIRE 7970, 2x 8gb όμως όταν τρέχω παιχνίδι μετά από κάποια  λεπτά σβήνει ο υπολογιστής σαν να κόπηκε το ρεύμα. 
Μήπως τα έχει παίξει το τροφοδοτικό (Fatality 750W)? 
Ή παίζει να φταίει κάτι άλλο?

Θερμοκρασίες τσεκάρισε και ανεμιστήρες, μήπως κάποιος ανεμιστήρας δεν γυρνάει σωστή ή μήπως κάτι ανεβάζει θερμοκρασία και οδηγεί σε κλείσιμο το σύστημα. Αλλιώς παίζει να είναι το τροφοδοτικό.

• Like 1

Πήρα ένα aftermarket κούλερ για τον επεξεργαστή γιατί ανέβαζε θερμοκρασία. τον περιμένω και θα ενημερώσω 

είχες δίκιο, πήρα ένα Cooler Master Evo 212 μεταχειρισμένο για 10€ και αφού το έβαλα, έτρεξα μια ώρα Benchmark 1920χ 1200 ανάλυση οθόνης και max, cpu 42° και gpu 69°
Ευχαριστώ.

• Like 2
πριν 15 λεπτά, το μέλος DrAndree έγραψε:

Cooler Master Evo 212 μεταχειρισμένο για 10€

Τζάμπα το πήρες, ακόμα και μεταχειρισμένο.

Καλή αγορά.