plessinho Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2021 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2021 (edited) Καλησπέρα σε όλους και όλες! Είμαι από Αθήνα ενδιαφέρομαι να βάλω οπτική μέχρι το διαμέρισμα μου. Ξέρω ότι υπάρχει η inalan αλλα δεν εχει καλυψει μεχρι εμενα ακομα. Η ερωτηση που θελω να κανω ειναι: Ξερετε καποιον αλλον παρομοιο εναλλακτικο παροχο να τον τσεκαρω μηπως υπαρχει καλυψη? Ευχαριστώ προκαταβολικά για κάθε σας απάντηση. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 19, 2021 από plessinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinakis Μάρτιος 19, 2021 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2021 Δες εδώ αν σου βάζει οπτική ίνα κάποιος μεγάλος πάροχος. Αν ναι δικαιούσαι και την επιδότηση. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
plessinho Μάρτιος 19, 2021 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2021 Στο πατρικο μου που είναι σχετικά κοντά έχουν βάλει σε μένα δεν υπάρχει διαθεσιμότητα. Αλλά και πάλι επειδή με έχουν κουράσει οι πάροχοι οι κλασικοί και τους θεωρώ και ακριβούς για αυτά που προσφέρουν κοιτάω τέτοιες λύσεις που και για gaming χρηση ειναι και αλλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts