Jump to content

a8n 4 dimm 1t vs 2t

sret

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλημερα,διαβαζοντας το forum εμαθα οτι η μητρικη μου α8n-sli δουλευοντας με 4 dimm

χρονιζει της μνημες σε 2Τ και υπαρχει πτωση επιδοσεων.επειδη σκεφτομαι να προσθεσω μνημη χρησειμοποιωντας ετσι ολα τα slots,ρωταω ποσο της εκατο ειναι η πτωση σε καποιο

παιχνιδη π.χ.ευχαριστω

καλημερα και καλως ηρθες φιλε μου

να φανταστω οτι θα δουλεψεις με 4χ256 dimmakia ετσι?

εγω θα σου προτεινα να πουλησεις τα 2 που εχεις ηδη και να αγορασεις 2χ512.........συνηθως εμεις οι πιο ψαγμενοι αυτο κανουμε.....πουλας τα 2 256αρια στα 50ευρω και παιρνεις 2 512αρια με +50 ευρω............εκτος του οικονομικου ομως υπαρχουν και αλλα πλεονεκτηματα:

δουλευεις παντα με 1Τ

ζοριζεις λιγοτερο την μητρικη και τα ρευματα

αν βεβαια επιμενεις να κρατησεις τα παλια και να βαλεις αλλα 2 256αρια και οντως η μητρικη σου δουλευει μονο με 2Τ οι πτωση θα ειναι σημαντικη.......το ποσο % δεν ξερω ακριβως αλλα γνωμη μου ειναι οτι τα 2χ512 υπερτερουν των 4χ256

φιλικα

καλημερα,ευχαριστω για την απαντηση.εχω 2χ512 και σκεφτομαι να προσθεσω 2χ256

ή 2χ512 αν η διαφορα σε επειδοσεις ειναι μικρη.το να πουλησω τις μνημες το βλεπω δυσκολο οπως και να αγορασω 2χ1gb,διοτι ειμαι λιγο afragorn αυτη την εποχη.

μαλιστα..........αρα θα δωσεις 50 ευρω για να εχεις 1.5 γιγα..........

αν αυτη τη στιγμη με 1 γιγα δουλευεις σε 1Τ το 1.5 γιγα με 2Τ δεν θα σου δωσει τιποτα απολυτως........ασε που αργοτερα δεν θα μπορεις να ''διωξεις'' και τα 2χ256.....ολοι πλεον πανε για 2χ512 ή 2χ1024

εγω θα εδινα ακομα 50 να παω στα 2 γιγα........

βεβαια θα ηθελα να μας πεις για ποιο λογο θελεις 2 γιγα......ποιο παιχνιδι δεν σε καλυπτει(κυριως αυτα ρουφανε τα λεφτα μας στον υπολογιστη?η πλειοψηφια στο φορουμ δουλευει με 2χ512 και αρκετοι με 2χ256 ακομα, αν και ειμαστε gamers αρκετοι............

απο οτι καταλαβαινω απο το μυνημα δεν υπαρχει λογος αναβα8μισης,8α περιμενω να γινουν πιο προσιτες οι τιμες του 2χ1 gb.να εισαι καλα ευχαριστω για την βοη8εια.

Αρχική απάντηση από sret [Σήμερα, στις 09:16]

απο οτι καταλαβαινω απο το μυνημα δεν υπαρχει λογος αναβα8μισης,8α περιμενω να γινουν πιο προσιτες οι τιμες του 2χ1 gb.να εισαι καλα ευχαριστω για την βοη8εια.

οι πλειοψηφια των hardcore gamers θεωρει το 1 γιγα μνημης αρκετο για την ωρα.την παραπανω χρησιμοποιουν κυριως ατομα που ασχολουνται με βαριες 3d εφαρμογες επεξεργασιας πολυμεσων κ.α.

εδω ειμαστε για οποιες αλλες αποριες εχεις.καλη συνεχεια:T:

2Τ sucks, . & -

πολυ μειωμενη αποδοση του συστηματος γενικα...

Πραγματι η διαφορα 1Τ-2Τ ειναι παρα ποlυ μεγαλη, παντως αν σκεφτεσαι για 2GB Ram εχω διαβασει για αρκετους που εχουν δει αρκετη διαφορα σε σχεση με το 1 GB

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.