f117 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 8, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 8, 2005 καλησπέρα σας.Η συχνότητα της AGP είναι 66 ΜHz ετσι?Έτσι λέει κ μένα στο ΒIOS λοιπόν.Το πρόβλημα είναι ότι οταν μπαίνω στα Windows και ανοιγω το ClockGen για να Checkaro βλέπω ότι είναι χρονισμένη στα 53.83 ΜΗζ!@@@@!Ανεβάζω λοιπόν από το GlockGen την aGP στα 66,38 !όταν όμως ξεκινήσω πάλι το pc μου στα ΒΙΟΣ γράφει κανονικά 66ΜΗζ κ μόλις μπώ στα WINDOWS πάλι έχει ξερυθμιστεί κ έχει πάει στα 53,83 ΜΗζ!!!τι γινετε?!?!?πως θα σταθεροποιήσω την ριμάδα τιν AGP m?έκανα κ reset ta BIOS αλλα τπτ...... τι λέτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Μάϊος 8, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 Kατι δεν παει καλα εδω..στο βγαζει και σε αλλα προγραμματα οτι ειναι 53?Πιο πολυ προβλημα του clockgen φαινεται παρα να λειτουργει 12-13ΜΗζ κατω απ΄το κανονικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Μάϊος 8, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 αχμμ λες?δεν το έχω δοκιμάσει με άλλα progs...για πες μ κανενα να κατεβασω να checkaro Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Μάϊος 8, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 Στην φωτο σου βλεπω προχειρα προχειρα το sisoft sandra.Μπορεις να χρησιμοποιησεις τo ntune της nvidia αν εχεις ή ισως καποιο προγραμμα που ηρθε με την μητρικη σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Μάϊος 8, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 gr δεν βρίσκω κάτι τώρα.... δεν μπορω να σκεφτώ που αλλού μπορώ να δώ την συχνότητα.. αχμμμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byron Μάϊος 9, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 δοκιμασες αλλη εκδωση του clockgen? Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Μάϊος 9, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Εχω την ιδια μητρικη και εχω καταληξει οτι μαλλον φταιει το clockgen (καποια ασυμβατοτητα ισως) .Aν θες να χρησιμοποιεις το clockgen, κανε auto overclock 1% απο το βιος. Μετα μπορεις να παιζεις ανετα με το clockgen... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Μάϊος 9, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 μάλιστα το ριμάδι κανα άλλο προγραμμα να βλέπουμε τα ΜΗζ της AGP ξερετε?όχι δεν δοκίμασα με παλιότερο clockgen αλλα παλιότερα μ το έδειχνε 66 ΜΗζ κ τώρα 53 !δεν ξέρω τι μεσολάβησε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Μάϊος 9, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Power strip δοκίμασε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.