Steve1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 8, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 8, 2005 Γεια χαραΚατευθειαν στο θεμα.Ενδιαφερομαι για μια τηλεοραση για το σαλονι μου στην οποια ομως θα συνδεσω και ενα pc.Ερωτηση : Plama ή LCD?Ποια εχει καλυτερη απεικονιση?Οι plasma υποστηριζουν χαμηλοτερες αναλυσεις απο τις LCD?Aκουσα επισης οτι οι plasma εχουν μικροτερη διαρκεια ζωης απο τις LCD.Αληθευει?Πανω απο 30 ιντσες ενδιαφερομαι.Δεν θελω προτασεις για συγκεκριμενα μοντελα απλα αν μπορειτε να μου δωσετε τα φωτα σας για την συγκριση των τεχνολογιων αυτων.Ευχαριστω
Solid Snake Μάϊος 8, 2005 #2 Μάϊος 8, 2005 Πανω απο 30inch Plasma και εαν αντεχει η τσεπη σου Οι Plasma εχουν καλητερη απικονηση απο τις LCD με αποτελεσμα την καθαροτερη εικονα
daospi Μάϊος 8, 2005 #3 Μάϊος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Solid Snake [Σήμερα, στις 23:16] Πανω απο 30inch Plasma και εαν αντεχει η τσεπη σου Οι Plasma εχουν καλητερη απικονηση απο τις LCD με αποτελεσμα την καθαροτερη εικονα Εγώ νομίζω πως το αντίθετο συμβαίνει.Οι LCD έχουν καλύτερα χρώματα,λευκό αλλά πάσχουν στο μαύρο.Κάτι που δε συμβαίνει στις Plasma τόσο πολύ αλλά έχουν χειρότερη εικόνα από τις LCD.Αυτό φαίνεται και από τη διαφορά στη τιμή Plasma-LCD.Οι LCD τελευταίας γενιάς(1-2 χρόνια)έχουν και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τις Plasma(εάν βλέπεις 8 ώρες καθημερινά,θα σου κρατήσει γύρω στα 15-20 χρόνια)
Solid Snake Μάϊος 8, 2005 #4 Μάϊος 8, 2005 Δεν νομιζω,διοτι οι Plasma ειναι κατα πολυ ακρηβοτερες απο τις LCD σε αυτην τη κατηγορια...Αλλα μπορει να εχεις δικιο
unstoppable Μάϊος 8, 2005 #5 Μάϊος 8, 2005 Μια ειναι η επιλογη αν την θες και για Monitorhttp://www.ciao.de/Apple_Cinema_HD_Display__1768128Αναλυση 2560 x 1600!!!!!Απο εκει και περα απο οτι εχω διαβασει οι Plasma σε ταινιες υπερτερουν ξεκαθαραhttp://www20.graphics.tomshardware.com/display/20050309/lcd_vs_plasma-13.html#conclusion
daospi Μάϊος 8, 2005 #6 Μάϊος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Solid Snake [Σήμερα, στις 23:38] Δεν νομιζω,διοτι οι Plasma ειναι κατα πολυ ακρηβοτερες απο τισ LCD σε αυτην τη κατιγορια...Αλλα μπορει να εχεις δικιο Επειδή το έχω ψάξει το θέμα,για παράδειγμα,μια καλή 32 LCD=καλή 40 Plasma και ίσως σου μείνουν και κάτι για κανα σουβλάκι...
Solid Snake Μάϊος 8, 2005 #7 Μάϊος 8, 2005 Αρχική απάντηση από daospi [Σήμερα, στις 23:44] Επειδή το έχω ψάξει το θέμα,για παράδειγμα,μια καλή 32 LCD=καλή 40 Plasma και ίσως σου μείνουν και κάτι για κανα σουβλάκι... Xαχα ωραιος! Thanks daospi για το μαθημα!
Steve1 Μάϊος 9, 2005 Author #8 Μάϊος 9, 2005 Μαλιστα....βασικα με απασχολει και πολυ η αναλυση(λογω pc) και βρισκω δελεαστικοτατη την πρωτη τηλεοραση που προτεινει ο unstoppable
sotiris Μάϊος 10, 2005 #9 Μάϊος 10, 2005 δες και www.avsite.grwww.avforum.grείναι πιο ειδικά forum.πάντως ισχύει αυτό που είπε ο unsto, για ταινίες θες contrast άρα plasma. βέβαια από άποψη ευκρίνειας μια 854*480 plasma θα υπολείπεται μιας 1280*xxx lcd.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.