blackforester Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2021 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2021 Καλησπέρα σε όλους. Εδώ και 1 μήνα έχω φτιάξει νέο pc άρα όλα τα εξαρτήματα είναι καινούργια. Από εχτές μου βγάζει η οθόνη ( Samsung 24 LF24T350) ότι ακριβώς βλέπεται στις φωτογραφίες. Ουσιαστικά το έχει κάνει 2 φορές μέχρι στιγμής. Την πρώτη ανοίγοντας ένα game και την δεύτερη βγαίνοντας από game. Ουσιαστικά οι γραμμές άλλαζαν χρώμα κλπ όσο πέρναγε η ώρα. Βάζοντας την οθόνη σε stand by mode κατάλαβα ότι φαινόντουσαν ακόμα οι λωρίδες στο φόντο του stand by. Έκανα restart και πάλι έβγαιναν όμως πιο αχνά. Περνώντας η ώρα από ότι δείχνει εξαφανίστηκαν. Έχει κανείς ιδέα τί μπορεί να φταίει και πού επικεντρώνεται το πρόβλημα ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xkandreas Φεβρουάριος 28, 2021 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2021 αν είναι σε εγγύηση πας για επιστροφή αμέσως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackforester Φεβρουάριος 28, 2021 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2021 (edited) Ανδρέα υπάρχει περίπτωση να προέρχεται απο κάρτα γραφικών ή μητρική η λές οτι είναι όντως η οθόνη ? Εντωμεταξύ οι θερμοκρασία μου όταν παίζω ενα συγκεκριμένο game κυμαίνονται 42-44, είναι οκ ή όχι ? Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 28, 2021 από blackforester Link to comment Share on other sites More sharing options...
xkandreas Φεβρουάριος 28, 2021 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2021 (edited) Είναι καθαρά θέμα οθόνης και τίποτα άλλο, αν θες δοκίμασε τη σε άλλο pc για να σου φύγουν οι αμφιβολίες. Ναι οι θερμοκρασίες είναι οκ, αλλά πες μας ποια cpu έχεις και ποια κάρτα γραφικών και ποιο game παίζεις για να έχουμε μια συνολική εικόνα. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 28, 2021 από xkandreas Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackforester Φεβρουάριος 28, 2021 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2021 Δυστυχώς δεν έχω άλλο pc. Έχω I3 10100 / MSI G-force 1030 2gb και παίζω το Age of Empires 2 Definite edition. Φυσικά σε εγγύηση είναι. Αγορασμένη η οθόνη 21/1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts