Jump to content



Βυσμα για τροφοδοτικο λαπτοπ ?


kpetros

Recommended Posts

Που λετε , το λαπτοπ το καημενο εχει μικρο βυσμα (samsung 3*1.1) με αποτελεσμα να εχουν σπασει μεχρι στιγμης 2 τροφοδοτικα . 

Οταν λεω σπασει ... εννοω οτι το βυσμα εχει κοπει στην μεση . Γενικα πεφτει ξυλο . 

 

Επειδη δεν παιζει να παιρνουμε αλλο τροφοδοτικο καθε φορα που χαλαει , ελεγα μπας και βρω τα βυσματα αυτα ΣΚΕΤΑ   ,   για να εχω στοκ να τα κολλαω στους φορτηστες εναλλαξ . Το θεμα ειναι οτι περαν απο εξωτερικο δεν βρισκω και αντε να ερθουν αυτα σε 2 μηνες ..... 

Αναζητηση για ελληνικα μαγαζια μονο τροφοδοτικα ολοκληρα . Εδω στην περιοχη το ηλεκτρονικαδικο μας που παιζει να εχει κατι τετοια περιεργα, εχει κλεισει εντελως. 

 

Γνωριζει κανεις κανα μαγαζακι που και να ειναι ανοιχτο και να εχει τετοια πραματακια ? (πχ κοιταξα grobotronics και δεν εχει )

 

Link to comment
Share on other sites

Με πολύ βιαστική αναζήτηση, φαίνεται να ψάχνεις αυτό:

 

https://batteryworld.gr/index.php?route=product/product&product_id=18433

http://www.topsystems.gr/products/Καλώδιο-τροφοδοσίας-Well-3.0x1.1-PIN-για-Laptop-Samsung-1.2m-CABLE%2dDC%2dSA%2d3.0X1.1{47}L.html

https://elabstore.gr/product/καλώδιο-τροφοδοσίας-well-3-0x1-1-pin-για-laptop-samsung-1-2m-cable-dc-sa-3-0x1-1-l/

http://multimarket.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=5226

 

Δεν είναι σκέτο το βύσμα, αλλά φαίνεται να είναι γρήγορα διαθέσιμο για να κάνεις προσωρινά τη δουλειά σου. Ίσως μπορείς να ρωτήσεις αν κάποιο μαγαζί έχει και φυσικό κατάστημα για να το πάρεις μασχαλάτο. Αν όχι, ψάξε και σε άλλα μαγαζιά με το SKU (74320). Στο μεταξύ, παραγγέλνεις και μια 10δα από εξωτερικό για να έρθουν σε 2-3 μήνες και ξεμπερδεύεις.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.