motormount Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2021 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2021 Καλημέρα σας, Pc που οδηγεί εκτυπωτή, παρελήφθη με 7ρια windows professional και γλώσσα συστήματος γερμανική.- μόνο- Οι ενημερώσεις είναι -ορθώς- κομένες στο μηχάνημα, λόγω του λογισμικού του εκτυπωτή. Για να αλλάξω γλώσσα με το vistalizator πχ, πρέπει να τρέξω όλες τις ενημερώσεις που δεν έχουν μπεί - λογικά καμία από την ολοκλήρωση εγκατάστασης του λογισμικού. Αφενός δεν θέλω, γιατί σίγουρα κάποια θα ''χτυπήσει'' και μετά δεν βγάζεις άκρη με τίποτα. Αφετέρου και να ήθελα, μπορώ να πλοηγηθώ μέχρι τις αρχικές ρυθμίσεις των windows updates, μετά δεν καταλαβαίνω τίποτα, και δεν είναι οικιακής χρήσης μηχανάκι για πειραματισμούς. Επίσης φορματ είναι εκτός συζήτησης - για νέα εγκατάσταση λειτουργικού/λογισμικού - Το μοναδικό καλό είναι πως έχει και το λογισμικό - heidelberg meta shooter για όποιον έχει την περιέργεια - regional settings και το έχω γυρίσει αγγλικά, αλλά είναι κατανοητό πόσο δύσκολο είναι να το χρησιμοποιείς σε γερμανικό περιβάλλον. Όποιος μπορεί να προτείνει κάτι, είμαι όλος αυτιά. Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Φεβρουάριος 27, 2021 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2021 Ποιος ειναι ο εκτυπωτης? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης_84 Φεβρουάριος 27, 2021 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2021 Προτείνω να γίνει ένα restore point, μετά αυτό: και μετά vistalizator 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
motormount Φεβρουάριος 28, 2021 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2021 O ''εκτυπωτής'' είναι είναι ένας εικονοθέτης. Το restore point είναι απαραίτητο, ευχαριστώ για τις οδηγίες! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts