Jump to content

Gbit ethernet

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Για να πιάσεις μια ταχύτητα κοντά στο θεωρητικό νούμερο της γραμμής (για 100Mbps -> 11.92MB/s και για 1Gbps -> 119,2ΜΒ/s) πρέπει να έχεις πιστοποιημένο και καλής ποιότητας καλώδιο και ακριβό switch. Με τα φτηνιάρικα switchάκια ούτε εγώ έχω δει να πλησιάζουν οι ταχύτητες το θεωρητικό νούμερο. Το έχω δει όμως σε εργαστήρια με cisco switches που όμως δεν παίζει ως λύση για τον κοινό θνητό.

ea6gka αν έχεις να συνδέσεις μόνο τις μητρικές καλύτερα πάρε ένα cross καλώδιο. Πολύ πιο φτηνά θα σου έρθει.

παντως, πριν το πασχα ειχαμε φτιαξει ενα μικρο δυκτιακι με 2 πισι με κρος , και γκιγκα της νβιντια, και δεν επιαναν με τπτ πανω απο 170μβπς (οχι οτι μας χαλασαν ) , αλλα περιμενα τουλαχστο 250 (λογω των δισκων)

ενδιαφερομαι και εγω για αυτο σιγκεκριμενα γιατι ειχα δοκμασει να παιξω με 2 καρτες LAN (μια on-board και PCI) αλλα δεν μου δουλευε η συνδεση. Προφανως κατι μπερδευοτανε στα τα windows... περιμενω να βρω αυτο το configuration επισης.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.