Jump to content

Gbit ethernet

ea6gka

Recommended Posts

Μπά στο πρώτο pc έχω 250αρι NCQ seagate sata και στο 2ο wd800jb .... δεν λέμε για το laptop... βασικές μεταφορές γίνοντε μεταξύ 2

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

α, οκ γιατι ανεφερες κατι για laptop πριν... ψαξε μια της ρυθμισεις της συνδεσης και του controller να ειναι στα 100.

χμ, εχεις δοκιμασει αλλο router για παν ενδεχωμενο?

Αρχική απάντηση από Byron

χμ, εχεις δοκιμασει αλλο router για παν ενδεχωμενο?

Λολ αρχικά τον 510 είχα τον alcatel και μετά πήρα τον usr 9106........

Τι το θες το 1000αρι, πρεπει να κανεις αντιγραφες 10δων GB συνεχεια για να εχει αξια η αλλαγη

Αρχική απάντηση από ea6gka

αυτο κανω unsto ;)

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: ( και μετα λενε για μενα μερικοι)

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 21:43]

αυτο κανω unsto ;)

:banging:

παιδες αν καθε μερα αλλαζω απο το ενα στο αλλο γυρω στα 6-8 γιγα (και ειμαι μονο 7 ωρες στο σπιτι δε μπορω να περιμενω μιση ωρα.

ολο το ανατολικο μπλοκο και ανατολικη ευρωπη περναει καθε μερα απο εκει ;):cool:

Για να πιάσεις μια ταχύτητα κοντά στο θεωρητικό νούμερο της γραμμής (για 100Mbps -> 11.92MB/s και για 1Gbps -> 119,2ΜΒ/s) πρέπει να έχεις πιστοποιημένο και καλής ποιότητας καλώδιο και ακριβό switch. Με τα φτηνιάρικα switchάκια ούτε εγώ έχω δει να πλησιάζουν οι ταχύτητες το θεωρητικό νούμερο. Το έχω δει όμως σε εργαστήρια με cisco switches που όμως δεν παίζει ως λύση για τον κοινό θνητό.

ea6gka αν έχεις να συνδέσεις μόνο τις μητρικές καλύτερα πάρε ένα cross καλώδιο. Πολύ πιο φτηνά θα σου έρθει.

δεν παιζει μονο τις μητρικες γιατι η μια εξ'αυτων εχει μονο μια θυρα και πρεπει να συνδεεται στο ιντερνετ 24/7

Τότε μπορείς να πάρεις μια φθηνή καρτούλα 100άρα (7) που θα συνδέεται με το inet και οι gigabit με cross.

λες ε? ξερεις πως να κανεις και τις ρυθμισεις που φανταζομαι θα ειναι λιγο διαφορετικες απο οτι νομιζω? κανενα λινκ για ενα τετοιο configuration?

παντως, πριν το πασχα ειχαμε φτιαξει ενα μικρο δυκτιακι με 2 πισι με κρος , και γκιγκα της νβιντια, και δεν επιαναν με τπτ πανω απο 170μβπς (οχι οτι μας χαλασαν ) , αλλα περιμενα τουλαχστο 250 (λογω των δισκων)

ενδιαφερομαι και εγω για αυτο σιγκεκριμενα γιατι ειχα δοκμασει να παιξω με 2 καρτες LAN (μια on-board και PCI) αλλα δεν μου δουλευε η συνδεση. Προφανως κατι μπερδευοτανε στα τα windows... περιμενω να βρω αυτο το configuration επισης.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.