Aias Δημοσιεύτηκε Μάϊος 8, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 8, 2005 Εχω το Panda αγορασμενο με το κλειδι του ,κανονικα και συνδεση ADSL 384/128 .Κατα καιρους μου πεταγε no connectivity ,με αποτελεσμα να μην μπορω να παρω ip απο τον adsl router ,και νομιζα οτι εφταιγε το modem μου.Ετσι πηγα και αγορασα αλλο modem.Τα προβληματα παλι τα ιδια...Τελικα εκανα unistall το panda και αμεσως λυθηκε το προβλημα!Επειδη ειναι αγορασμενο, υπαρχει τροπος να βαλω το ρημαδι χωρις να εχω προβλημα συνδεσης στο internet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek Μάϊος 8, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 Ποιο panda έχεις το titanium ή το platinum? Και εγώ έιχα πρόβλημα με το panda (στην περίπτωσή μου το πλατινουμ) αλλά λύθηκε κατεβάζοντας την τελευταία έκδοση από το site. Πάρε τους τηλεφωνο αν δεν λυθεί έτσι 210 4588 085. (Mέχρι τι 5 το απόγευμα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Μάϊος 9, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 το titanium ειναι .Να περνω τηλεφωνο δεν το βλεπω παντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.