tzitzikas2 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2021 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2021 Καλησπέρα. Εχω ένα παλιό (2011-12) λάπτοπ Dell Inspiron Q15R N5110 (i3-2310M/3GB/500GB). Αρχικά είχε win 7 64 bit home premium. Του έχω κάνει upgrade την ram σε 8GB. Εχω κάνει εδώ και κάποιους μήνες καθαρή εγκατάσταση windows 10 64bit home με το κλειδί των 7. Για μήνες δούλευε καλά και έκανε τις ενημερώσεις. Τον τελευταίο καιρό (νομίζω προσπαθεί να περάσει την 2004 και την 20H2) αλλά βγάζει σφάλμα οτι αυτός ο υπολογιστής δεν μπορεί να εκτελέσει windows 10. Μάλλον υποψιάζομαι οτι το hardware δεν είναι συμβατό με αυτές τις εκδόσεις. Το θέμα που φοβάμαι είναι μην μου κάνει τίποτα περίεργο και σταματήσει να μπαίνει σε windows 10. Το χρησιμοποιεί η σύζυγος καθημερινά για εργασία, μην φάμε καμια φόλα. Προσπάθησα να βρώ τρόπο να απενεργοποιήσω τις ενημερώσεις αφού υπάρχει πρόβλημα, αλλα δεν υπάρχει κάτι στα win10. Θα ήθελα την γνώμη σας, αν μπορώ να κάνω κάτι ασφαλές για να συνεχίζει να δουλεύει σωστά. Ευχαριστώ! "ο υπολογιστής δεν μπορεί να εκτελέσει windows 10" το μήνυμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts