icy20 Αύγουστος 30, 2021 #41 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2021 Ε ενταξει οι των 300 ισως ειναι λιγο χειροτερες απο τις secretlab. Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Σεπτέμβριος 3, 2021 #42 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2021 (edited) Abidaa https://jysk.gr/grafeio/karekles-gaming/karekla-gaming-abildaa-mayro Για την παραπάνω καρέκλα απ'τα jysk έχει ακούσει/διαβάσει κανείς τίποτα ή μακρυά xD ? έγινε παραγγελία της Anda Seat AD18 T-Pro ελπίζω να μην βγει πατάτα Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 3, 2021 από idonthave Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Σεπτέμβριος 3, 2021 Author #43 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2021 2 hours ago, idonthave said: Abidaa https://jysk.gr/grafeio/karekles-gaming/karekla-gaming-abildaa-mayro Για την παραπάνω καρέκλα απ'τα jysk έχει ακούσει/διαβάσει κανείς τίποτα ή μακρυά xD ? έγινε παραγγελία της Anda Seat AD18 T-Pro ελπίζω να μην βγει πατάτα Αναμένω εντυπώσεις την άλλη βδομάδα θα παραγγείλω και εγώ κάτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Σεπτέμβριος 3, 2021 Author #44 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2021 Για την anda throne τι έχετε να πείτε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Σεπτέμβριος 3, 2021 #45 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2021 μια χαρά πιστεύω θα είναι σ'αυτήν θα πήγαινα αλλά είναι κλειστή ψηλά στους ώμους και δεν ξέρω αν θα με βόλευε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Σεπτέμβριος 4, 2021 Author #46 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2021 (edited) χτύπησα τον Θρόνο τελικά ! αναμένω να έρθει όταν έρθει , το κακό είναι ότι δεν τον βλέπω πουθενά ούτε στο site της anda έχει κάτω κάτω Throne Series αλλά δεν το έχουν ανανεώσει το πολύ να χρειαστώ νέο γραφείο για να χωρέσει Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 4, 2021 από ARMAGEDDON 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Σεπτέμβριος 7, 2021 Author #47 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2021 Παρέλαβα και την έστησα , Anda Seat Gaming Chair Throne Black AD17-07-B-PVC | Gaming Chairs | Msystems WWW.MSYSTEMS.GR Κατηγορία - Gaming Chairs - Προϊόν - Anda Seat Gaming Chair Throne Black AD17-07-B-PVC | Msystems ΑΡΚΕΤΑ ΒΑΡΙΑ ! πάμε παρακάτω φαίνεται αναπαυτική τα 10 λεπτά που έχω κάτσει , το μαξιλάρι του ποπού αρκετά άνετο . Διαστάσεις είναι του καθίσματος Seat Width(cm) inner 42 και σε 54cm από άκρη σε άκρη και δεν τρίζει για 1.80 και 80 κιλά εγκρίνω , και τελικά δεν θα χρειαστώ να αλλάξω γραφείο 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Σεπτέμβριος 7, 2021 #48 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2021 Παρέλαβα κι εγώ τη Anda Seat Chair Ad18 T Pro τούμπανο συγκριτικά με την παλιά, μέρα με την νύχτα Για 1,90 Στις πλάτες και στους ώμους μου πέφτει χαρτί, αν έπαιρνα τις πιο κλειστού τύπου bucket δεν θα με βόλευε και ειδικά στο κάθισμα στο πλαϊνά. Πολλές ρυθμίσεις και την φέρνεις στα μέτρα σου . 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Σεπτέμβριος 7, 2021 Author #49 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2021 20 minutes ago, idonthave said: Παρέλαβα κι εγώ τη Anda Seat Chair Ad18 T Pro τούμπανο συγκριτικά με την παλιά, μέρα με την νύχτα Για 1,90 Στις πλάτες και στους ώμους μου πέφτει χαρτί, αν έπαιρνα τις πιο κλειστού τύπου bucket δεν θα με βόλευε και ειδικά στο κάθισμα στο πλαϊνά. Πολλές ρυθμίσεις και την φέρνεις στα μέτρα σου . από περιέργεια μπορείς να μου μετρήσεις το κάθισμα εκεί που λέει 50 -52 ισχύει , στην throne είναι 42-54 πραγματικά Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Σεπτέμβριος 7, 2021 #50 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2021 Ακομα βγαζουν με μαξιλαρι εκει στη μεση? Ξεφτιλικι σε τοσα λεφτα καρεκλα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Σεπτέμβριος 7, 2021 Author #51 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2021 2 minutes ago, icy20 said: Ακομα βγαζουν με μαξιλαρι εκει στη μεση? Ξεφτιλικι σε τοσα λεφτα καρεκλα η αλήθεια είναι ότι και χωρίς μαξιλάρι καλά είσαι κάθεσαι στην throne , μετά απο καμιά βδομάδα θα γράψω εντυπώσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Σεπτέμβριος 7, 2021 #52 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2021 πριν 37 λεπτά, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε: από περιέργεια μπορείς να μου μετρήσεις το κάθισμα εκεί που λέει 50 -52 ισχύει , στην throne είναι 42-54 πραγματικά Hide contents Spoiler το πλάτος του καθίσματος είναι 52 το 50 που δείχνει στην είκόνα (απ'τις εσωτερικές ραφές) είναι γύρω στα 33 το μαξιλαράκι έξτρα είναι αν θέλεις το χρησιμοποιείς. στις secret δίνουν? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Σεπτέμβριος 8, 2021 #53 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2021 Μα η μισή αρχοντιά σε αυτές τις καρέκλες, είναι το μαξιλάρι της μέσης ρε σεις! Εντάξει, του αυχένα χεστο, μπορεί και να είναι άσκοπο, αλλά της μεσης;;;;; χωρίς της μέσης, δεν κάθομαι απλά, το αρνούμαι! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 8, 2021 #54 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2021 εμενα στην GP chair δε με βολευει το μαξιλαρι μεσης. Του αυχενα περισσοτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Σεπτέμβριος 8, 2021 #55 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2021 Οι σωστες καρεκλες το μαξιλαρι μεσης το εχουν μεσα στην καρεκλα οπως τα αυτοκινητα. οχι σαν να μην πω τι να κρεμεται ένα πράγμα και να προεξέχει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 8, 2021 #56 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2021 Εγω πηρα αυτην πριν κανα 3μηνο. Ειναι απιστευτα βολικη και μαλακη Εχει 1 μειονεκτημα... Δεν κουνιεται ευκολα, οποτε πρεπει να βρεις το sweet-spot σημειο και να την εχεις μονιμα. COUGAR RANGER - Gaming Sofa - COUGAR COUGARGAMING.COM RANGER The Perfect Sofa for Professional Gamers Ranger provides with the full range of comfort for console gamers, mobile gamers,handheld gamers or PC gamers. We use premium... ι Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 8, 2021 #57 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2021 1 hour ago, YDinopoulos said: Εγω πηρα αυτην πριν κανα 3μηνο. Ειναι απιστευτα βολικη και μαλακη Εχει 1 μειονεκτημα... Δεν κουνιεται ευκολα, οποτε πρεπει να βρεις το sweet-spot σημειο και να την εχεις μονιμα. COUGAR RANGER - Gaming Sofa - COUGAR COUGARGAMING.COM RANGER The Perfect Sofa for Professional Gamers Ranger provides with the full range of comfort for console gamers, mobile gamers,handheld gamers or PC gamers. We use premium... ι Joey New Chair GIF - Joey New Chair - Discover & Share GIFs TENOR.COM Click to view the GIF 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Σεπτέμβριος 8, 2021 #58 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2021 Στα 94 κιλά που είμαι εγώ όσες καρέκλες κάθησα στο χρόνο πάνω έτριζαν σαν πόρτα που ανοίγει σε ταινία τρόμου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Σεπτέμβριος 8, 2021 #59 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2021 Τι εννοεις ειμαι 87 κιλα και δεν τριζει η καρεκλα εδω και 3.5 χρονια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Σεπτέμβριος 8, 2021 #60 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2021 πριν 3 λεπτά, το μέλος icy20 έγραψε: Τι εννοεις ειμαι 87 κιλα και δεν τριζει η καρεκλα εδω και 3.5 χρονια... Έλα ρε...ούτε στα FM δεν έχεις μπει εσυ...που να ακουστεί τρίξιμο....χαχαχχαχα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts