Nikos007 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 8, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 8, 2005 Απλα αναφερω για ενημερωση οτι απο την Παρασκευη ο server της panafonet σερνεται και μετα βιας λαμβανουν οι χρηστες e-mail ενω οσα στελνεται πολλα πανε στο βροντο. Τους πηρα τηλεφωνο και μου ελεγαν κατι μπουρδες στην αρχη, οταν μετα ξαναπηρα μου εσκασαν το παραμυθι. Ενταξει προβλημα να εχουν το καταλαβαινω αλλα να μην ξερουν οτι το εχουν και να μην το φτιαχνουν δεν το καταλαβαινω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayden Μάϊος 9, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Όντως κι εμένα μου έκανε κάτι περίεργα... Δε δεχόταν το pass παρά μετά από 3-4 προσπάθειες και κάτι τέτοια. Δε μου φάνηκε όμως να έχασα κάποιο μήνυμα. Το ΣΚ πάντως το είδα εντάξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάϊος 9, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Πάντως εγώ που μπήκα σήμερα ήταν τζι τζι (κι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kx5 Μάϊος 11, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 Εγώ δυστυχώς πρέπει να έχασα μερικά mail όπως reports από forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos007 Μάϊος 12, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2005 Δραματικη η κατασταση. Παιρνω μαιλ με καθυστερηση ακομα και 7 ωρες. Τους πηρα τηλεφωνο και λενε εχουμε προβλημα. Ενταξει αλλα παει βδομαδα τωρα. Ελεος Link to comment Share on other sites More sharing options...
kx5 Μάϊος 12, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2005 Ακόμη είναι χάλια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.