Jump to content

Φίλτρο Οθόνης

ARK

Recommended Posts

Ερωτηση κρισεως? Ποσο χαλια μπορει να ειναι η 19αρα οθονη σου ωστε να θελει φιλτρο? Και στην τελικη απο την στιγμη που θα σκασεις καμια 100αρα για φιλτρο, γιατι δεν πουλας και την οθονη και να παρεις μια TFT 17" που ΔΕΝ χρειαζεται φιλτρο?

Αρχική απάντηση από jax7480

Ερωτηση κρισεως? Ποσο χαλια μπορει να ειναι η 19αρα οθονη σου ωστε να θελει φιλτρο? Και στην τελικη απο την στιγμη που θα σκασεις καμια 100αρα για φιλτρο, γιατι δεν πουλας και την οθονη και να παρεις μια TFT 17" που ΔΕΝ χρειαζεται φιλτρο?

έχω την εντύπωση ότι για TFT μιλάει οπότε θα γνέψω καταφατικά (το είχα ξαναπεί άλλωσε) στο:

Αρχική απάντηση από Snips

Για να την βάλεις σε TFT ε;;;!!!τσ!τσ!τσ!

Οριστε? Το ακουσα κι αυτο λοιπον. Ευχαριστω πολυ, αποχωρω απο τα εγκοσμια...

Μπορειτε να σβησετε το account μου...

Κάτσε που πας???.....όχι από τώρα.....τώρα αρχίζει το καλύτερο....:D

Οχι δεν είναι για την TFT.

Ειναι για το pc του υιού που έχει 19ρα crt και λέει ότι τον ενοχλεί.

Πάντως σχόλια άκουσα , αλλα απάντηση δεν πήρα.

Αρχική απάντηση από ARK

Χμ.....suuuuuuuuure suuuuuuuuuure

Αρχική απάντηση από ARK

Κατ'αρχας πριν την αγορα φιλτρου, μπορεις να μας πεις, τι οθονη εχεις, (εχει ο υιος τελοσπαντων), σε τι αναλυση την δουλευει, στα ποσα Hz, και απο την στιγμη που τον κουραζει η συγκεκριμενη οθονη, γιατι τσιγγουνευεσαι τα 250 που εχει μια καλη 17αρα TFT, για τα ματια του υιου σου?

Σε περιπτωση παντως που θελεις οντως να βαλεις φιλτρο σε 19αρα TFT και βρεις, πρεπει να υπολογισεις και την διαφορα που εχουν οι 19αρες CRT με τις 19αρες TFT σε πραγματικες ιντσες.

19 ιντσες η μια, 18 η αλλη(αναλογα το μοντελο).

γιατι τσιγγουνευεσαι τα 250 που εχει μια καλη 17αρα TFT, για τα ματια του υιου σου?

γιατί πολύ απλά ''’λλα τα μάτια του υιού κι άλλα της κουκουβάγιας'':p

sorry για το ΟΤ.... :o

Ρε παιδιά πραγματικά λυπάμαι που μερικοί διακομοδούν κάποια post όπως και το συγκεκριμένο. Τι ρωτάει ο άνθρωπος και τι του απαντάτε; Νομίζω ότι προσβάλεται τη νοημοσύνη του και όχι μόνο................Αν και δεν έχω πολύ καιρό στο forum έχω πλέον πεισθεί ότι μερικοί αντί να βοηθούν στην διάδωση του μάλλον προσπαθούν να το μετατρέψουν σε κλειστό club. Δεν ξέρω αν αυτό γίνεται και με την διακριτική αποδοχή των Admin. Πραγματικά θα' θελα να πάρουν θέση σε αυτού του είδους καταστάσεις.:confused:

Ελπιζω να μην αναφερεσαι σε μενα, γιατι οπως βλεπεις εκανα την πλακιτσα μου μεν, αλλα σε ολες τις περιπτωσεις ΡΩΤΑΩ τον ενδιαφερομενο τι ειναι αυτο που τον κανει να θελει σωνει και καλα να παρει φιλτρο, γιατι απλα μου φαινεται πολυ περιεργο να θελει να βαλει σε 19αρα οθονη φιλτρο, ποσο μαλλον οταν αυτη ειναι TFT(ειτε CRT). Ακομα και οταν μου απαντησε οτι δεν θελει περαιτερω συζητηση για το θεμα και οτι ψαχνει φιλτρο για 19αρα του ειπα οτι η 3M ΔΕΝ βγαζει φιλτρο για 19αρα σε TFT. Σε CRT εννοειτε οτι βγαζει.

Επισης, απο την στιγμη που σε ενοχλει κατι, κανε μια αναφορα στον διαχειριστη. Τοσο απλα, οσο ενα κλικ.

Δεν φτανει που προσπαθουμε να βοηθησουμε, τα ακουμε κι απο πανω.

Ίσως το λάθος είναι ότι δεν διευκρινίζουμε ευθέως ότι το πρόβλημά του, κατά την άποψή μας, δεν θα λυθεί με την εγκατάσταση φίλτρου καθώς:

1. Στην περίπτωση της TFT είναι παντελώς άχρηστο

2. Στην περίπτωση της CRT θα προσφέρει ελάχιστα (και μόνο στην περίπτωση που η οθόνη είναι πολύ κακή). Σε αυτή την περίπτωση πάλι (απ την στιγμή μάλιστα που μιλάει για ευαίσθητα και πολύ σημαντικά θέματα όπως τα μάτια - ιδιαιτέρως ενός παιδιού) δεν αξίζει η εγκατάσταση φίλτρου αλλά η αλλαγή οθόνης (κατά προτίμηση σε TFT χωρίς φίλτρο :p )

EDIT:

Για τα υπόλοιπα φίλε K.K θα έλεγα ότι μάλλον υπερβάλλεις λίγο ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.