Dark_Soul14 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2021 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2021 Καλησπέρα σας, είμαι καινούριο μέλος και χρειάζομαι την βοήθεια σας με το πρόβλημα μου. Σας περιγράφω το πρόβλημα μου: Έχω τον υπολογιστή μου την επιλογή στο "LG Nvidia high definition Audio". Ο υπολογιστής αρχίζει να κολάει και χάνει τον ήχο! Μετά απο κάποιες μέρες κατάλαβα οτι αν γυρίσω τον ήχο στα ακουστικά ξεκολάει και συνεχίζει κανονικά. Τον ξαναρυθμίζω να βγάζει ήχο απο την τηλεόραση μετά απο λίγο πάλι τα ίδια. Ο κύκλος επαναλαμβάνεται. Εώς τώρα έχω κάνει format, έχω κάνει update τους drivers ( κάρτα γραφικών, ήχου και γενικά στο pc μαζί με τα windows updates) αλλά δεν έχει λυθεί το πρόβλημα. Άν το αφήσω μόνιμα τον ήχο στα ακουστικά δεν έχει κανένα πρόβλημα εώς τώρα! Το μόνο που μου περνάει απο το μυαλό είναι να τα έχει παίξει η κάρτα ήχου οπότε να θέλει αντικατάσταση! Σας παραθέτω ένα σύντομο βίντεο με το πρόβλημα μου, Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. https://youtu.be/p_CxWMwgXTM Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Φεβρουάριος 18, 2021 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2021 Καλησπέρα και καλώς ήρθες. Το LG TV High Def Audio είναι ήχος μέσω HDMI, αν δεν απατώμαι για αυτόν το λόγο θα έλεγα να δοκιμάσεις αλλαγή καλωδίου, για αρχή. Ποια κάρτα ήχου εμπλέκεται; Ο ήχος από το "LG TV High Def Audio" από που αναπαράγεται; Ποια είναι η συνδεσμολογία; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Soul14 Φεβρουάριος 18, 2021 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2021 HDMI Ναί, ο ήχος πρέπει να αναπαράγεται απο τους Drivers της Nvidia, γιατί λέει LG Nvidia high definition audio, αλλά όταν είχα αφαιρέσει τους drivers της Nvidia το πρόβλημα συνέχιζε να υπήρχε. Θα δοκιμάσω αύριο άλλο καλόδιο HDMI και θα σάς ενημερώσω. Ευχαριστώ και πάλι! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Soul14 Φεβρουάριος 22, 2021 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2021 Update: Καλησπέρα και συγνώμη για την καυθστέρηση, πήρα καινούριο καλώδιο αλλά το πρόβλημα συνεχίζεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts