Jump to content

φωτισμο στον υπολογιστη

Slipknot_gr

Recommended Posts

Τι εννοεις φωτισμο? Δωσε καμια πληροφορια παραπανω για το τι ακριβως θελεις να κανεις για να σου πουμε και πως θα το κανεις.

Δεν χρειάζεται πατέντα:D .Βάζεις τις λάμπες εκεί που θες και τις συνδέεις στο τροφοδοτικό

Αρχική απάντηση από georgesod

Δεν χρειάζεται πατέντα:D .Βάζεις τις λάμπες εκεί που θες και τις συνδέεις στο τροφοδοτικό

εχεις μηπως να μου διξεις κανενα image?

Αρχική απάντηση από Slipknot_gr

εχεις μηπως να μου διξεις κανενα image?

Κοιτα αυτο που θα σου πω ειναι ακρως μυστικο οποτε, κρυβε λογια.

Δες το παρακατω Link.

Τωρα μπορεις να με ευχαριστησεις.... για να απαντησω "δεν ηταν τιποτα, το καθηκον μου εκανα" κτλ,κτλ.

Αν ψάξεις γενικά στον τομέα κουτιά και τροφοδοτικά του φόρουμ θα δείς πολλές λάμπες :D

με ενα απλο τετραπινο μολεξ στο psu σου...εκτος απο καθοδικες λυχνιες ψυχρου φωτος υπαρχουν και τα laser leds που κανουν ακριβως το ιδιο καταλαμβανωντας πολυ λιγοτερο χωρο...

ναι τα ειδα αλλα μπορω να δω πως συνδεονται?

Πως συνδεεται ο σκληρος δισκος σου πανω στον υπολογιστη? ή το CD-ROM/DVD που εχεις? Ετσι ακριβως. Με ενα molex.

Υ.Γ. Σε περιπτωση που παλι εχεις απορια. ΤΟ molex που χρειαζεσαι ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ στην συσκευασια.

καλα ντε μιν με φας αλλο νομιζα εγω! ΤΕΛΟΣ

μην ανισηχεις δεν δαγκονει του εχουμε βαλη φιμοτρο αλλα το να σε καβαλησει δεν το αποκλιο γιατι ειναι και περιεργη ρατσα.......

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

μην ανισηχεις δεν δαγκονει του εχουμε βαλη φιμοτρο αλλα το να σε καβαλησει δεν το αποκλιο γιατι ειναι και περιεργη ρατσα.......

[thinking]ψυχραιμια, μην απαντησεις.....ψυχραιμια........[/thinking]

Αρχική απάντηση από jax7480

[thinking]ψυχραιμια, μην απαντησεις.....ψυχραιμια........[/thinking]

λολολολολολ

EDIT

ps:να μπει στις ατακες

Αρχική απάντηση από mefistofelis

Αυτες οι νεον λαμπες προκαλουν φθορισμο η πρεπει καποιος να εχει μπλακ λαιτ?

φθορισμο προκαλουν μονο οι UV aka blackligh

οι αλλες απλος φοτιζουν σαν κινες νεον λαμπες.

μπες στο thread διξτε το pc σας και θα δεις πολλον ηδων και χρωματον λαμπες

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.