Braveheart1980 Μάϊος 9, 2005 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Και εγω πολλακιςΘα το εκανα και με τη cpu μου που δεν κλοκαρει καθολου , αλλα δεν υπαρχει πουθενα 3500+ winnie καθως σε κανα μηνα βγαινουν επισημα san diego και venice .ΥΓ Ατιμε clawhammer με εφαγες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayden Μάϊος 9, 2005 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Στο Πλαίσιο? Γιατί κι εγώ το έχω κάνει με ένα ΜΡ3 Player, αλλά είχε προβληματικές μπαταρίες... (δεν το δοκίμασε κανείς εκεί, απλώς με πιστέψανε-και ήταν αλήθεια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Μάϊος 9, 2005 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Αρχική απάντηση από mellodos [Χθες, στις 12:28] Πάει Σαββάτο να την αλλάξει και του λένε πως δε δέχονται αλλαγές ,ανοίχτηκε το κουτί και κάτι τέτοια.Πάω αύριο και εγώ για μάχη........ΑΙΣΧΟΣ. Δυο λεξειςΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΕχει κατι υπαλληλους το Πλαισιο, μεγαλα καθ****Ειναι καλυτερα να ξερεις να συναρρολογεις εναν υπολογιστη μονος σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigrakas Μάϊος 9, 2005 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Εγώ παίδες πρίν από κανά τεσσάρι χρόνια είχα αγοράσει την Hercules 3D Prophet Kyro II από Γραμμή Computers. Δύο μήνες μετά την αγορά διαπίστωσα ότι η συγκεκριμένη κάρτα ήταν χωρίς TV out ενώ αυτή που είχα ζητήσει εγώ περιείχε Tv out. Τώρα γιατί καθυστέρησα να τη πάω πίσω μη ρωτάτε απλά δε το πήρα πρέφα τότε όσο περίεργο και αν φαίνεται. Παρόλαυτα την επέστρεψα μετά από δύο μήνες και μου την αλλάξανε κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα γιατί είχα κρατήσει το χαρτάκι της παραγγελίας και την απόδειξη και διαπίστωσαν όταν στη παραγγελία έλεγε με Tv out και στην απόδειξη χωρίς TV out. Και όλα καλά όλα ωραία Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 9, 2005 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 KyroII , καλα τι θυμηθηκες ρε αρχηγε Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάϊος 9, 2005 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 το πλαίσιο είναι παράδεισος rma, είτε με το καλό (πιθανότερα) ακόμα και σε άλλο κατάστημα, είτε με το κακό, η αλλαγή θα γίνει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpresv Μάϊος 9, 2005 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 χαλαρότητα και ψυχραιμία.. αν δεν στο αλλάξει με την πρώτη, πας με το χαρτάκι που έκανες την παραγγελία, την απόδειξη που λέει 3000+ 939 και socket τρέχα γύρευε και ζητάς με ευγένεια τον υπεύθυνο. του εξηγείς την κατάσταση και ειμαι 99% σίγουρος ότι αυτός θα στο αλλάξει. έχεις απόλουτο δίκιο και θα το βρείς. το κακό με το πλαίσιο είναι ότι πολλές φορές οι υπάλληλοι/πωλητές είναι ΕΝΤΕΛΩΣ άσχετοι και δημιουργούν προβλήματα στο image του μαγαζιού... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.