morius Δημοσιεύτηκε Μάϊος 8, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 8, 2005 Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες του κόσμου,σήμερα το είχα ξεχάσει τελίως και ευτυχώς μου το θύμησε ένας φίλος γιατί θα τα άκουγα μετά :p Γι'αυτό κάνω αυτό το thread για να μην ξεχάσετε και εσείς τις μητέρες σας!!!!! Τι δώρο τους πήρατε????? Και πάλι χρόνια πολλά:flower: :flower: :flower: :flower: ΥΓ.Εγώ της πήρα ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα(δεν ήταν και τπτ άλλο ανοιχτο σήμερα που το θυμήθηκα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Μάϊος 8, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 Εγώ πάντως είπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 8, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 :whistle2: :slap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάϊος 8, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 Εγω τωρα παιρνω τηλεφωνο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Μάϊος 8, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 16:15] :whistle2: :slap: Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 16:17] Εγω τωρα παιρνω τηλεφωνο! Αν δεν ήμουν και εγώ τι θα κάνατε :P :P Μπράβο ρε Αρίστο πρωτομάστωρα(είσαι ο πρώτος που ρωτάω και το θυμόταν):worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 8, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 Εγώ πάλι ξυπνάω, μου λέει η μάνα μου "να σου κάνω πρωινό;", κάθομαι στον καναπέ, κάνω λίγο zapping, βλέπω κάτι για μητέρες και μετά θυμήθηκα που μου είχε πει η κοπελιά μου οτι είναι σήμερα! Ε, μετά της είπα χρόνια πολλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.