overvolt Αύγουστος 20, 2005 #41 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2005 Αρχική απάντηση από gznp [05-08-2005 16:11] Παιδιά κατά 99% είναι οι μνήμες...Εμένα έτσι τα φτυσε η Ti4200 και όσοι είχαν παρόμοιο πρόβλημα είτε με την κάρτα αυτή είτε με άλλες και δείξαν τέτοιες εικόνες, η απάντηση ήταν πάντα μία: Μνήμες... Και δυστυχώς δε φτιάχνεται με τπτ. Καλή τύχη με το RMA... ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ . Τα ιδια μου εκανε και η πρωτη Gigabyte 9600Pro , και την εστειλα πισω στο φτερο ... Αυτο που εκανε μαλιστα ηταν οτι σε καποιο μπουταρισμα δουλευε κανονικα ,ενω σε καποιο αλλο πετουσε σκουπιδια , οπως αυτη εδω, του φιλου . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bird Αύγουστος 20, 2005 #42 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2005 Αρχική απάντηση από overvolt [Σήμερα, στις 18:03] ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ . Τα ιδια μου εκανε και η πρωτη Gigabyte 9600Pro , και την εστειλα πισω στο φτερο ... Αυτο που εκανε μαλιστα ηταν οτι σε καποιο μπουταρισμα δουλευε κανονικα ,ενω σε καποιο αλλο πετουσε σκουπιδια , οπως αυτη εδω, του φιλου . [/quoteΣυμφωνω και εγω.Τα ιδια μου εκανε μια 9800PRO και μια 6800GtΚαι δυο αλλαχτηκαν με RMA.Η διαφορα ηταν οτι οι γραμμες ηταν οριζοντιες και παντου στην οθονη υπηρχαν σκουπιδια και στο BiosΚαλη τυχη με το RMA Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Σεπτέμβριος 4, 2005 #43 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 λοιπον κοτσάρω εδώ την απορία μου γιατί δεν βρήκα που αλλού. κατα τη διαδικασία rma, σε περίπτωση που κρίνουν πως δικαιούμαι σε ένα προιόν αντικατάσταση, έχω δικαιώμα να ζητήσω τα λεφτά που έδωσα τότε ή ακόμα κάποιο άλλο προιον με το αντίστοιχο χρηματικό ποσό?? έχει αναφερθεί εδω μέσα αλλα ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις?? σε όλα τα καταστήματα? σε περίπτωση που μου αρνηθούνε κ μου κάνουν τη πάπια τι επικαλούμαι? πώς τους πήθω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bird Σεπτέμβριος 4, 2005 #44 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από DuKe [Σήμερα, στις 12:05] λοιπον κοτσάρω εδώ την απορία μου γιατί δεν βρήκα που αλλού. κατα τη διαδικασία rma, σε περίπτωση που κρίνουν πως δικαιούμαι σε ένα προιόν αντικατάσταση, έχω δικαιώμα να ζητήσω τα λεφτά που έδωσα τότε ή ακόμα κάποιο άλλο προιον με το αντίστοιχο χρηματικό ποσό?? έχει αναφερθεί εδω μέσα αλλα ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις?? σε όλα τα καταστήματα? σε περίπτωση που μου αρνηθούνε κ μου κάνουν τη πάπια τι επικαλούμαι? πώς τους πήθω? Eαν υπαρχει το ιδιο προιον στην αποθηκη,δηλ ειναι διαθεσιμο στο αντικαθιστουν.Εαν η εταιρια ποθ σου το πουλησε ειναι αποκλειστικη αντιπροσωπος του προιοντος η αν αργησουν πολυ στο RMA εχεις δικαιωμα να ζητησεις τα λεφτα σου πισω ή να παρεις καποιο αλλο προιον.Επισης τα λεφτα που εδωσες για το προιον πχ πριν 10 μηνες οταν το αγορασες δεν ισχυουν αλλα η σημερινη τιμη του προιοντος.Ποτε μην κανεις την παπια, αλλα να απαιτησεις αντικατασταση αμεση η τα λεφτα πισω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Νοέμβριος 10, 2005 Author #45 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 ΔΕν είναι δυνατόν.... Και η Χ850ΧΤ μας άφησε με τον ίδιο τρόπο... Μόνο που αυτή ήταν "όπως την πήρα από την μαμά της". Πάνω στο σερφάρισμα βγάζει ακριβώς τις ίδιες γραμμές στην οθόνη και πάει.. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω με max temp γύρω στους 60 C από τότε που δουλεύει και με πολύ στοργή.. .τι έφταιξε; Να σημειώσω ότι τίποτα στο υπάρχον σύστημα δεν είναι το ίδιο με το πρώτο της Χ800. Μήπως τελικά να αλλάξω στρατόπεδο;; :mad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Νοέμβριος 10, 2005 #46 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 ’λλαξε το καλώδιο που πάει στην οθόνη. Δες τα ποδαράκια αν είναι εντάξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Νοέμβριος 10, 2005 Author #47 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 Οι έλεγχοι έχουν γίνει όλοι. Μην τα ξαναλέμε. Δοκιμάστηκε και σε άλλο μηχάνημα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Νοέμβριος 10, 2005 #48 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 ειχες νερο σε αυτην ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Νοέμβριος 10, 2005 Author #49 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 ΝΑΙ....60 μαχ χωρίς νερό δεν γίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Νοέμβριος 10, 2005 #50 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 Μήπως έσφιξες πολυ το vga block ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Νοέμβριος 10, 2005 Author #51 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 τι να σου πώ. Έτσι δούλευε πολύ καιρό....Τι μπορεί να προκαλέσει ένα τέτοιο σφύξιμο; Ο πυρήνας φαινόταν μια χαρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Νοέμβριος 10, 2005 #52 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 Tην 2ρη 6800gt που έστειλα να συναντησει τους προγόνους της [geforce256 ect ect] , κατα 99% απο σφιξιμο [βιαστική τοποθέτηση waterblock] την σκότωσα , ουτε διαροες πανω της είχα ούτε τπτ ., ουτε volts την εδινα . Απλά βάζω νερό τρέχω ένα δύο benchs και αυτο ηταν . Ο πυρήνας ανέπαφος πάντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Νοέμβριος 10, 2005 Author #53 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 Ναι αλλά αυτό μάλλον αποκλείεται διότι όπως σου είπα δούλευε έτσι εδώ και 8 μήνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Νοέμβριος 10, 2005 #54 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 σωστο και αυτο , ρευματα-psu και τα λοιπά ? Κάνε και μια πολυμέτρηση αν εχεις χρόνο-πολύμετρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Νοέμβριος 10, 2005 Author #55 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 Μπα απο την στιγμή που δοκιμάστηκε σε άλλο μηχάνημα δεν χρίζει περαιτέρω έρευνας. Πίσω για RMA και ώρα να δοκιμάσουμε την αντίπερα όχθη...(aka 7800). Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Νοέμβριος 10, 2005 #56 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 Koψτε τα OC γιατι θα σας παει "βεντουζα" με τα RMA.... :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Νοέμβριος 10, 2005 Author #57 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από stratos1978 Koψτε τα OC γιατι θα σας παει "βεντουζα" με τα RMA.... :p Είπαμε ότι ήταν απείραχτη εντελώς... Την πατήσαμε μια φορά, ελπίζαμε να μην την πατήσουμε και δεύτερη. Αλλά φαίνεται μόνο το OC δεν φταίει. Η κακιά η ώρα που λένε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.