Jump to content

ΞΑΦΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ Χ800ΧΤ PL..SOS

Snips

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

ναι παιδιά...μμκία ιδέα έιχα...Αφού όλα τα δέιχνει ιερογλυφικά....Πως να γίνει flash!

Αρχική απάντηση από Braveheart1980

Δοκιμασες να τη βγαλεις και να τη ξαναβαλεις ,ε ?

Δεν το σχολιάζω.....:OT:

Αρχική απάντηση από Snips [08-05-2005 01:15]

Εκεί που έπαιζα ξαφνικά LOCKON (windowed mode 800X600 σε LG1915S) και την ώρα που πήγα να βγώ στα win κάτι έγινε και η οθόνη τα έδειχνε όλα με οριζόντιες χοντρές γραμμές. Έκανα αμέσως επανεκκίνηση και δυστυχώς διαπίστωσα ότι ακόμα και στην αρχική οθόνη του cmos υπάρχουν αυτές οι γραμμές. CLEAR CMOS λοιπόν για κανα λεπτό. Power on τα ίδια....:(

Η κάρτα λειτουργεί σε stock ρολόγια και φοράει waterblock με θερμοκρασία όχι πάνω από 30 σε default και περίπου 48-50 σε extreme καταστάσεις...

Καμιά ιδέα για το τι συμβαίνει?

[με μια TNT2 που είμαι τώρα δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα]:(

Με δυο λογια

ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ !

Πιθανοτατα επαθε μονιμη ζημια (Στις μνημες της, στο VPU ενας θεος ξερει αναλογος τη σκαλιζες και απο το παρελθον),

αυτο συμβαινει αμα σκαλιζεις ¨πραγματα" και δεν πολλη προσεχεις

Στειλε την πισω αμα εχει εγγυηση κλπ για να σου δωσουν αλλη...αμα βρεις ακρη και πανε ολα καλα

Αντε και καλη τυχη

περιμενε αυριο βράδυ ερχομαι κατω. Την Παρασκευή την βλέπουμε μαζί τι μπορούμε να κάνουμε.Θα flasharoyme με μια pci Vga που εχω κρατησει στην ακρη για τετοιες δουλειές:cool:

τετοια περιεργα μοθ εκαναν καρτες ειτε αν τα ειχαν πεξει εντελος ειτε οταν χυνόταν νερο στην AGP θύρα, βγαλε την καρτα και δες στα πινς που εχει εκει που μπενει στην θυρα AGP αν ειναι καθαρη, με κανενα ιχνοσ νερου ή οξείδωσης...

• 2 months later...

Λοιπόν μετά από τόσο καιρό σήμερα έμαθα ότι την κάρτα δεν την δέχτηκαν για αλλαγή και την έστειλαν στο κατάστημα. Από την sapphire που τους είχα στείλει mail μου είπαν να την επιστρέψω. Λέτε αξίζει να το προχωρήσω το θέμα; Ποιος είναι ο αντιπρόσωπος της sapphire εδώ?

Ρε εννοείται ότι θα την γυρίσεις πίσω και μην ψάχνεσαι πολύ πολύ. Και εγώ έτσι σκεφτόμουν με την υδρόψυξη μεχρι να την ανοίξω εγώ αλλά τελικά την έστειλα γιατί λυπήθηκα τα λεφτά μου

παιδια το mgmanager πως τα πάει απο rma?? ταφτησε κ η δικια μου gpu, gb 6600gt pcie. τα αλλάζει απευθείας?την εχω απο μήνα μάρτη. σε περίπτωση που δεν κανει άμεση αλλαγεί με συμφέρει να τη στείλω μόνος μου αντιπροσωπεία? θα κάνει πιο γρήγορα?

Εμένα η Octabit μου άλλαξε πειργμένη από εμένα 6800(είχα βάλει το NVsilencer) με το ίδιο πρόβλημα με εσένα.

Βασικά δεν εφταιγε το mod που είχα κάνει(γιατί πέθανε 1 μήνα αφού το έβαλα), αλλά από ότι κατάλαβα δεν την κοίταξαν καν.

Τώρα αυτό έγινε ίσως επειδή το κατάστημα που την πήρα είναι καλοί πελάτες ή ίσως γιατί αργήσαν 1.5 μήνα να την πάρουν στα χέρια τους με δική τους υπαιτιότητα(και τους πιέσαμε πολύ από εδώ) οπότε όταν την πήραν στείλαν καινούρια την επόμενη μέρα(κυριολεκτικά την επομενη μέρα):blink: !!!!!

Ο Πουλιάδης πάει για Φούντο. Δεν νομίζω να σε εξυπηρετήσει.

Παιδιά κατά 99% είναι οι μνήμες...Εμένα έτσι τα φτυσε η Ti4200 και όσοι είχαν παρόμοιο πρόβλημα είτε με την κάρτα αυτή είτε με άλλες και δείξαν τέτοιες εικόνες, η απάντηση ήταν πάντα μία: Μνήμες... Και δυστυχώς δε φτιάχνεται με τπτ. Καλή τύχη με το RMA...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.