Jump to content

ΞΑΦΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ Χ800ΧΤ PL..SOS

Snips

Recommended Posts

Εκεί που έπαιζα ξαφνικά LOCKON (windowed mode 800X600 σε LG1915S) και την ώρα που πήγα να βγώ στα win κάτι έγινε και η οθόνη τα έδειχνε όλα με οριζόντιες χοντρές γραμμές. Έκανα αμέσως επανεκκίνηση και δυστυχώς διαπίστωσα ότι ακόμα και στην αρχική οθόνη του cmos υπάρχουν αυτές οι γραμμές. CLEAR CMOS λοιπόν για κανα λεπτό. Power on τα ίδια....:(

Η κάρτα λειτουργεί σε stock ρολόγια και φοράει waterblock με θερμοκρασία όχι πάνω από 30 σε default και περίπου 48-50 σε extreme καταστάσεις...

Καμιά ιδέα για το τι συμβαίνει?

[με μια TNT2 που είμαι τώρα δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα]:(

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Για έλεξε για ταχύτητα διαύλου λίγο... (βάλε 4χ αν είσαι agp) και "παίξε" λίγο με το fastwrites επίσης δοκίμασε αν το DMA είναι ενεργοποιημένο με την βοήθεια του προγράμματος powerstrip.... Αυτά απο μενα...

μόλις τώρα έφυγαν από μόνες τους... Βασικά έβαλα το hardware accelaration OFF αλλα ....επανέρχονται πάλι flashαρουν και γίνεται συνέχεια αυτό....

Αρχική απάντηση από Snips

Τελικά ήταν πειραγμένη από τον προηγούμενο....Ελπίζω να έχουμε καλά ξεμπερδέματα.:mad: :mad:...αν δεν διορθωθεί...

Ωχχχχχχ...... καλή δύναμη... μόνο να μην έχεις μπλέξει....

Αρχική απάντηση από esdee

εχω μια 5900ultra που τα κανει αυτα ΑΝ δεν πιεζετε προς τα κατω, κακη επαφη δηλαδη

δοκιμασε μηπως δεν παταει καλα

:( :( :( Ευχαριστώ για την ...παρηγοριά αλλά.....δεν

Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω ποιο bios είχε στην αρχή. Δηλαδή αν ήταν όντως PLATINUM ή απλή ΧΤ!!!! Να δοκιμάσω να την φλασάρω σε απλή αρχικά;; διορθώνεται μετά;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.