xylokastro Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2005 Σκεφτομαι να συγκεντρωθουμε ολοι και να παμε σε μια πίστα kart , να δούμε ποιος είναι ο καλύτερος....συμφωνείτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάϊος 7, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Αρχική απάντηση από xylokastro Σκεφτομαι να συγκεντρωθουμε ολοι και να παμε σε μια πίστα kart , να δούμε ποιος είναι ο καλύτερος....συμφωνείτε? Υπό την προυπόθεση ότι ο χρόνος θα σταθμίζεται με βάση το βάρος του καθενός Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 7, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired Υπό την προυπόθεση ότι ο χρόνος θα σταθμίζεται με βάση το βάρος του καθενός ποσα κιλα εισαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Μάϊος 7, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 120:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Μάϊος 7, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Μπορεί να διοργανωθεί αλλά η Καλαμάτα θα είναι εκτός όπως πάντα:cry: :cry: :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Μάϊος 7, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 λοιπον , πειτεεεεεεεεεεεεεεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 7, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 μεσα αλλα εχω πανελλινιες λολολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Μάϊος 8, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 πάντως morius η πίστα που έχουμε κάτω στην Καλαμάτα ΓΜΑΕΙ!#!#!#!#!#ΣΤΕΓΝΑ!!#!#Μέσα είμαι εγώ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Μάϊος 8, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 Αρχική απάντηση από F117 [Σήμερα, στις 03:02] πάντως morius η πίστα που έχουμε κάτω στην Καλαμάτα ΓΜΑΕΙ!#!#!#!#!#ΣΤΕΓΝΑ!!#!#Μέσα είμαι εγώ....... F117 Καλαματιανός είσαι????? Αν μιλάς για το SanNicolas δεν θα το έλεγα....!!!!! Εκτός αν έκανε ανακαίνηση:flower: :flower: Κανονίστε Καλαματιανοί..... ΕΓΩ ΜΕΣΑ (Πήρε και καινούρια Cart????? Έχω να πάω από το Καλοκαίρι :jump: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spooky Μάϊος 8, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 Α ρε σας ζηλευωωω!!!! :weep: Με εφαγε η ξενιτια Καρτ θα γουσταρα πολυ!! Παντως η πιστα της Καλαματας πραγματικα ειναι τελεια ειχα παει πριν αρκετα χρονια!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Μάϊος 8, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 εχετε και καμια φοτο της πιστας? εγω ετρεχα παλια καρτ σε αγωνες για λιγο καιρο ομως.. τωρα που χρονος για τετοια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάϊος 8, 2005 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 Όσοι έχουν πάει πρόσφατα ας αναφέρουν καμμιά τιμή Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάϊος 8, 2005 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 Αρχική απάντηση από xylokastro 120:D :eek: :boxed: :O :O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 8, 2005 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 Αρχική απάντηση από xylokastro 120:D Αρχική απάντηση από fANiS_K :eek: :boxed: :O :O απ οτι φενετε τροει καλητερα απο τον γνοστο admin μας......... λολολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Μάϊος 8, 2005 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN [Χθες, στις 23:02] εχετε και καμια φοτο της πιστας? εγω ετρεχα παλια καρτ σε αγωνες για λιγο καιρο ομως.. τωρα που χρονος για τετοια. Δεν έχω φώτο φιλαράκι,αλλά πολλά καλά λόγια λέτε για την πίστα της Καλαμάτας αλλά δεν νομίζω... Τέσπα πολλοί τώρα που μίλαγα στο msn λένε ότι λέω βλ@κίες,η τιμή κυμμένετε νομίζω ή 3 ή 6 οι 4 γύροι δεν θυμάμαι καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Μάϊος 8, 2005 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 αχμμμμμ πρέπει να πηγαίνει με την ώρα!#!τιμή δεν θυμάμε αλλα θυμάμε πως το καλοκαίρι είχε γινει Drift Challenge εκει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Μάϊος 8, 2005 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 αντε λοιπόν να κατέβουμε μια βόλτα τώρα που καλοκαιριάζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Μάϊος 8, 2005 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 Αρχική απάντηση από F117 [Σήμερα, στις 01:09] αχμμμμμ πρέπει να πηγαίνει με την ώρα!#!τιμή δεν θυμάμε αλλα θυμάμε πως το καλοκαίρι είχε γινει Drift Challenge εκει.... Ναι είχε γίνει και με αυτοκίνητα αγώνες και τέτοια,είχε γίνει πρόπερσι και πρωτάθλημα cart(Παννελλήνιο)Υπάρχει Καλαματιανός κόσμος να διοργανόσουμε επιτέλους κάτι στην Καλαμάταμπα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Μάϊος 8, 2005 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 παιδια , απο οσο θυμαμαι , που ειχα παει πριν λιγους μηνες, ηταν 9 τα 270cc , και 13 τα 390cc Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Μάϊος 9, 2005 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Ρε παιδια δεν διοργανωνουμε και κανεναν φιλικο αγωνα εδω στην Λαμια αμα ειναι να ερθω και εγω? Εγω δεν μπορω να κατεβαινω Καλαματα. Αμα ενδιαφερεστε πειτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.