theHitma@n Μάϊος 19, 2005 #41 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2005 Αρχική απάντηση από Elu Thingol Μιπως μετρησατε σε ποσα κλασματα του δευτερολεπτου ο ελικας εγινε αυτοκολητος στον απεναντι τοιχο? Οχι ρε γαμωτο, δεν ειχαμε προλαβει!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gourtz Ιούνιος 11, 2005 #42 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 οχι βρε παιδια να πατε να παρετε κανενα Μ/Σ υψηλης τασης απο 22000βολτ > 220 βολτ και εσεις στο δευτερεον τυλιγημα θα δοσεται 220βολτ και απο το αλλα θα εχεται 22000βολτ στο οποιο θα συνδεσεται μια γεφυρα ισχυος και μετα το ανεμιστηρακια το οποιο θα εχει και υποστιλοματα και ενισχυμενς βιδες μεσα στο κουτι για να μην πεταξει. και κατι αλλο σε πολλα τροφοδοτικα αν παρεις απο δυο διαφορετικες τασης πχ +12 και +5 το δεχεται σαν βραχυκυκλωμα και κοβει καμια φοραΛοιπόνΑν μπειτε στο www.x-park.gr θα βειτε τα παντα σε σχεση με το pc modding Καθως και συνδεσμολογιες για ανεμηστιρακια κτλ Αντε μην καθεστε γιατι με αυτα που βλεπουν οι οθονες σασ μπορει να καουν....να βιαβαζεται και κανενα αρθρο για το πως γινονται μην παιρνετε στο λαιμος σας αλλα ατομα που δεν ξερω και πολλα οπως εσεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byron Ιούνιος 11, 2005 #43 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Ιούνιος 20, 2005 Author #44 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από gourtzΑντε μην καθεστε γιατι με αυτα που βλεπουν οι οθονες σασ μπορει να καουν....να βιαβαζεται και κανενα αρθρο για το πως γινονται μην παιρνετε στο λαιμος σας αλλα ατομα που δεν ξερω και πολλα οπως εσεις.... Δεν παίρνουμε στον λαιμό μας κανένα. Απο την αρχή είπαμε όσοι το έχουν δοκιμάσει πως είναι επικίνδυνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Ιούνιος 20, 2005 #45 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2005 Αυτό είναι το ultimate forum για moding που πρέπει να διαβάσουμε για να μάθουμε???? http://www.x-park.gr/modules/xfsection/index.php?category=3LOL.. έκλασα στο γέλιο δικέ μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούνιος 20, 2005 #46 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από kaynd [Σήμερα, στις 13:45] Αυτό είναι το ultimate forum για moding που πρέπει να διαβάσουμε για να μάθουμε???? http://www.x-park.gr/modules/xfsection/index.php?category=3 LOL.. έκλασα στο γέλιο δικέ μου νομιζω πως δεν ειναι σωστο να μιλας ετσι... Τα παιδια σε αυτο το σιτε κανουν μια προσπαθεια να ''δωσουν'' κατι παραπανω και εσυ δεν μπορεις να την αμφισβητεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Ιούνιος 20, 2005 #47 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2005 Ως προσπάθεια είναι καλή για τα παιδιά’λλά όταν βλέπω τίτλους όπως «THE ULTIMATE GREEK PC MODING SITE κάτι με πιάνειΑντί να κάνει post ψαρέματος για το forum του ας ρίξει καμία ματιά στο κάθε forum που ποστάρει να πάρει καμία ιδέα Link to comment Share on other sites More sharing options...
gourtz Ιούνιος 20, 2005 #48 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2005 ρε παιδια το x-park ειναι ενα σαιτε το οποιο ασχολειτε μονο με pc modding κτλ.και το site δεν εχει ολοκληρωθει εχουμε gb ολοκληρα με pc modding τα οποια κανουμε αγωνα για να τα περασουμε μεσα. επισης της κατασκευες που εχουμε κανει της φτιαχνουμε και μετα τις βαζουμε στο site. αρα οτι υπαρχει μεσα ειναι δοκιμασμενο και καθολου επικυνδινο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maz00nga Ιούνιος 30, 2005 #49 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2005 Ψυχραιμια με το βολταζ, γιατι το λιωμενο πλαστικο κολλαει στο δερμα :Ρ Οσον αφορα τον κινδυνο για τα δαχτυλα απο τις φτερωτες ενα θα σας πω... Μια φορα ετυχε κ γω σαν καλο παιδι να φτιαχνω το πισι μου οσον αφορα τον εξαερισμο κ την ψυξη κ τοποθετουσα κατι ποτενσιομετρα γιατι ο θορυβος με ενοχλει. Ε το κανε ο διαολος κ ο παραμεσος μου επεσε μεσα στον ανεμιστηρα της Checkmate που εχει κατι φτερωτες παχους 1,5mm και περιστρεφοταν γυρω στις 800-1000 rpm. Μου εσπασε το μισο νυχι κ εκανε ενα μηνα το δαχτυλο μου να επανελθει. Ακομη εχει μια μπλε κηλιδα στο σημειο Γι αυτο προσεχτε, ανεμιστηρες βρισκουμε, δαχτυλα δυσκολο... (Βεβαια αν εχετε μεσο κ σας τα κανει Bionic θα παιζετε Strategy χωρις εξτρα καλωδια, WiFi integrated στο δαχτυλο χαχαχα!) Οσον αφορα την γραμμικη συσχετιση μεταξυ στροφων κ βολταζ, κατι τετοιο δεν υφισταται σε πολλες περιπτωσεις. Πολλοι ανεμιστηρες στα 6V δινουν 800 αλλα στα 12 δινουν για παραδειγμα 2800. Ισως να ειναι λογαριθμικη η συσχετικη οπως κ σε πολλους ρυθμιστες τασης. Παντως δε νομιζω οτι με 24V θα αντεξει πολυ καιρο οποιοσδηποτε ανεμιστηρας κ σιγουρα δε θα φτασει τις 10000RPM! Η καταπονηση που θα υφιστανται τα μηχανικα του μερη καθως κ τα ηλεκτρικα του (οπως αντιστασεις κ πυκνωτες στο ενσωματωμενο κυκλωμα) ειναι κατα πολυ μεγαλυτερες των τασεων κανονικης λειτουργειας. Οπως κ να χει, εγω συνιστω ενα μεγαλο μοτερ 24V κ μια μεγαλη φτερωτη απο λαμαρινα, εχω δει μερικες σε γραφεια ψυκτικων. Μια τετοια στο πλαι κ μαμαει κ δερνει Mην ξεχασετε την μεγαλη τρυπα για την εισοδο του αερα χεχεχε! (Δε κανω πλακα παντως, ενας ανεμιστηρας απο λαμαρινα διαμετρου 20 ποντων εχει φοβερη ροη κ επειδη οι ηλεκτροκινητηρες σχετικα μεγαλου βολταζ εχουν μια πολυ καλη μηχανικη ποιοτητα κατασκευης ο θορυβος ελαχιστοποιειται κατα πολυ! Δοκιμαστε το...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.