Cool Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2005 Αποφάσισα κι εγώ να περάσω σιγά σιγά στον κόσμο του Linux. Έχω όμως ένα προβληματάκι. Κατέβασα τη διανομή Suse από το ΝΕΤ, το έγραψα σε DVD, ξεκιάω την εγκατάσταση και εκεί που είναι να επιλέξω τα πακέτα που θα εγκατασταθούν, μου βγάζει κάποιο σφάλμα του τύπου "Δε βρέθηκαν πακέτα" ή κάτι τέτοιο.(Δε θυμάμαι ακριβώς) Ξέρει κανένας τι μπορεί να φταίει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 7, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 από ότι έχω καταλάβει με τα λίγα που ξέρω, έχετε όλοι πρόβλημα με αυτά που κατεβάζετε. δες παρόμοια thread "Βοήθεια με suse" "το suse δεν μπουτέρνει" και άλλα τέτοια.μήπως να χρησιμοποιούσατε κάποιον download manager π.χ. getright? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cool Μάϊος 7, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Με DAP το κατέβασα! Λες να έχει πρόβλημα το αρχείο και να χρειάζεται να το ξανακατεβάσω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 7, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 ή το αρχείο ή το δισκάκι. δεν εξηγείται αλλιώς. τουλάχιστον το 9.2 από ntua μια χαρά μου δούλευε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cool Μάϊος 7, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Θα δοκιμάσω να το ξαναγράψω(σε DVD+RW) και αν δε γίνει κάτι, θα το ξανακατεβάσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.