Jump to content

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αυτο που λεει ο τιτλος ....

Ολα δουλευαν κανονικα αλλα μου την βιδωσε και εγκατεστησα το radeon adrenaline , ετσι να υπαρχει , μετα απο καθαρισμα με το DDU. 

Μετα απο αυτο , οι υποτιτλοι μου εμφανιζοντε ως ????????? ερωτηματικα .

Ενεργοποιησα το unicode 8 εκει που ειναι χωμενο στις ρυθμισεις του region στα windows αλλα και παλι τζιφος . 

Δε μπορω να καταλαβω τι παιζει μιας και η αλλαγη που εκανα δεν εχει καμια σχεση με το προβλημα που δημιουργησε και σαφως ολες μου οι αναζητησεις .

Εχει τυχει κατι παρομοιο σε κανεναν ? 

1. Control Panel
  2. Time & Language
  3. Region
  4. Πάτα από δεξία "Additional Date & Time Settings"
  5. Πάτα στο Region
  6. Στη δεύτερη καρτέλα "Administrative"
  7. Στη δεύτερη επιλογή, γράφει Locale Greece; Αν όχι, κάντο Ελληνικά

image.thumb.png.d9ff8af99ed1438ea11960b21f85797f.png

• Like 1

κοίτα τι κάνει σε αυτό το βίντεο μήπως σε βοηθά. Το είδα στα πεταχτά,  αν το γράφω σωστά έχει πειραχτεί στο πρόγραμμα/αρχείο που έχει τους υπότιτλους η ρύθμιση.

Το "κολπο" του φιλου επιασε αλλα δεν υπηρχε περιπτωση να κατσω να κανω αυτο το πραμα για καθε υποτιτλο που εχω .... 

Στην τελικη το εφτιαξα ....μαλλον .... φυσικα κατα τυχη(greece - utf8 απενεργοποιημενο) . Μετα απο 100 restart με εναλλαγες χωρων στο system locale και επισης ενεργοποιηση-απενεργοπιηση του UTF-8 αποφασισε καποια στιγμη να τους παιξει οπως εκανε εξ αρχης . Αβυσσος η ψυχη των window

• Like 2

Ισως βοηθησει στο μελλον..

Το notepad++ εχει ενοτητα που κανεις πρωτα preview αν παιζει σωστα kαι μετα μπορεις να κανεις μονιμο encoding

• Like 1