kpetros Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2021 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2021 Αυτο που λεει ο τιτλος .... Ολα δουλευαν κανονικα αλλα μου την βιδωσε και εγκατεστησα το radeon adrenaline , ετσι να υπαρχει , μετα απο καθαρισμα με το DDU. Μετα απο αυτο , οι υποτιτλοι μου εμφανιζοντε ως ????????? ερωτηματικα . Ενεργοποιησα το unicode 8 εκει που ειναι χωμενο στις ρυθμισεις του region στα windows αλλα και παλι τζιφος . Δε μπορω να καταλαβω τι παιζει μιας και η αλλαγη που εκανα δεν εχει καμια σχεση με το προβλημα που δημιουργησε και σαφως ολες μου οι αναζητησεις . Εχει τυχει κατι παρομοιο σε κανεναν ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Ιανουάριος 27, 2021 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2021 Control Panel Time & Language Region Πάτα από δεξία "Additional Date & Time Settings" Πάτα στο Region Στη δεύτερη καρτέλα "Administrative" Στη δεύτερη επιλογή, γράφει Locale Greece; Αν όχι, κάντο Ελληνικά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιανουάριος 27, 2021 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2021 @trib Ειναι το πρωτο πραμα που κανω , ολα ελληνικα ειναι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Ιανουάριος 27, 2021 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2021 κοίτα τι κάνει σε αυτό το βίντεο μήπως σε βοηθά. Το είδα στα πεταχτά, αν το γράφω σωστά έχει πειραχτεί στο πρόγραμμα/αρχείο που έχει τους υπότιτλους η ρύθμιση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιανουάριος 27, 2021 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2021 Το "κολπο" του φιλου επιασε αλλα δεν υπηρχε περιπτωση να κατσω να κανω αυτο το πραμα για καθε υποτιτλο που εχω .... Στην τελικη το εφτιαξα ....μαλλον .... φυσικα κατα τυχη(greece - utf8 απενεργοποιημενο) . Μετα απο 100 restart με εναλλαγες χωρων στο system locale και επισης ενεργοποιηση-απενεργοπιηση του UTF-8 αποφασισε καποια στιγμη να τους παιξει οπως εκανε εξ αρχης . Αβυσσος η ψυχη των window 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιανουάριος 27, 2021 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2021 Ισως βοηθησει στο μελλον.. Το notepad++ εχει ενοτητα που κανεις πρωτα preview αν παιζει σωστα kαι μετα μπορεις να κανεις μονιμο encoding 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts