periklis Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2005 Καλησπέρα παιδιά και Χρόνια πολλά, έχω μια ερωτησούλα για όποιον μπορεί να βοηθήσει, έχω έναν σκληρό, αγόρασα και έναν δεύτερο, μόλις τον βάζω πάνω σαν δεύτερο σκληρό δεν τον βλέπει στο εικονίδιο Ο Υπολογιστής μου ενώ στο υλικό μου τον βλέπει κανονικά, τώρα που πρέπει να του κάνω format, τι εντολές πρέπει να του δώσω μέσω dos έτσι ώστε να γίνει σωστά το format χωρίς να πειράξω τη λειτουργεία του πρώτου σκληρού ( έτσι ώστε να μην χαθούν δεδομένα)!Ευχαριστώ πολύ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάϊος 7, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Θα πας στο Control Panelμετά θα πας στο Adminstrative tools-> Computer Management-> Storage-> Disk ManagementΈκει θα βρείς τον νέο σου δίσκο και θα τον φορμάρεις κανονικά και χωρίς πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sbeetle Μάϊος 7, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Και αφού τον φορμάρεις, όπως σου είπε ο τόταλυ, μετά κάνεις και partition αν θες από εκεί, είτε εναλλακτικά με το partition magic. YΓ. Μην φορμάρεις τον παλιό κατά λάθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάϊος 7, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Αρχική απάντηση από SbeetleYΓ. Μην φορμάρεις τον παλιό κατά λάθος Από την στιγμή που θα το κάνει μέσα από Windows δεν υπάρχει τέτοιος φόβος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sbeetle Μάϊος 7, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen Από την στιγμή που θα το κάνει μέσα από Windows δεν υπάρχει τέτοιος φόβος Σωστός Είδες που μας προστατεύει ο μπιλ και εμείς τον βρίζουμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.