Jump to content

Γεια χαρά

DJD

Recommended Posts

Γλυκά μου και καλά μου παιδάκια ήρθε η ώρα να σας χαιρετήσω. Την Δευτέρα παρουσιάζομαι στο πεζικό στην Τρίπολη και δυστυχώς δεν θα μπορώ να είμαι κοντά σας. Θέλω να προσέχετε και να σέβεστε τον λάμπη μας όπως μέχρι τώρα κάνετε και να είστε καλά παιδάκια. Ελπίζω να τα φέρει έτσι ο στρατός ώστε να μπορούμε να τα λέμε πιο συχνά.

Να είστε καλά και θα τα πούμε σύντομα.

Υ.Γ. Θα μου λείψετε ρε :(

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Τωρα, κανονικα επρεπε να αρχισω το κραξιμο, γιατι απο τοτε που αρχισες να καταστρεφεσαι(λεγε με Lineage2) δεν σε βλεπαμε καθολου...κτλ,κτλ...αλλα μιας και πηγαινεις φανταρος...

ευχομαι καλη θητεια, να αποφευγεις τα χωσιματα, προσπαθησε να περασεις οσο περισσοτερο γινεται ζαχαρη, αλλα ποτε μην χωσεις ΣΕΙΡΑ σου, και φυσικα "καλος πολιτης".

α, και μην στεναχωριεσαι, εμαθα πριν 2 μερες, η ροζαλια σου ξεκινησε να ερχεται, πανω σε μια χελωνα, απο την ΚΙΝΑ.

Υ.Γ. Και για να τα χωσω και λιγο....."ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΩΛΟΨΑΡΟΟΟΟΟΟΟΟ", ΘΑ ΠΗΞΕΙΣ....

Καμαρι μου σου ευχομαι να περασει ο καιρος οσο το δυνατον γρηγοροτερα και να εισαι παλι κοντα μας. Τα εχουμε πει πολλες φορες απο κοντα αυτα .

Οσο αναφορα τον λαμπη μας, η απωλεια σου ειναι μεγαλη αλλα θα τα καταφερουμε (αν ξεκολλησουμε απο το WOW..lol) .....

Καλη θητεια αδερφε

α, και μην στεναχωριεσαι, εμαθα πριν 2 μερες, η ροζαλια σου ξεκινησε να ερχεται, πανω σε μια χελωνα, απο την ΚΙΝΑ.

xaxaxaxax...."εγραψες"

:D

Καλη αποστράτευση DJD , εκεί μην πιαστείς στα χέρια με κάτι μλκς στρατιώτες εκεί που σίγουρα θα υπάρχουν, προσπάθησε να πιάσεις φιλίες με κανέναν διοικητή εκεί πέρα και επείδή το Ξυλοκάστρο με την Τρίπολη ειναι κοντά , πέρνα καμια φορά για αρνάκι στη σούβλα:)

Πολλοί λένε ότι εκεί που σταματάει η λογική........αρχίζει ο στρατός. Από την εμπειρία μου σου λέω πως μερικές φορές ο στρατός θυμίζει ένα μεγάλο θίασο όπου η αξιοκρατία διέπεται από την ιεραρχία (δυστυχώς). Συμβουλή μου: Όσο πιο καλός ηθοποιός είσαι......τόσο καλύτερα θα περάσεις. Δε λέω σαφώς υπάρχουν και εξαιρέσεις λαμπρών ανδρών. Να θυμάσαι ότι δεν είναι ανάγκη να υπερασπίζεσαι με φανατισμό τα πιστεύω σου γιατί τις περισσότερες φορές (αν όχι όλες) θα βγαίνεις χαμένος. Παραταύτα είναι ένα μεγάλο σχολείο και πρέπει να το αξιοποιήσεις γιατί τελικά εσύ θα κερδίσεις. ’ντε βρε....και καλός Πολίτης. :)

Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 20:25]

Γλυκά μου και καλά μου παιδάκια ήρθε η ώρα να σας χαιρετήσω. Την Δευτέρα παρουσιάζομαι στο πεζικό στην Τρίπολη και δυστυχώς δεν θα μπορώ να είμαι κοντά σας. Θέλω να προσέχετε και να σέβεστε τον λάμπη μας όπως μέχρι τώρα κάνετε και να είστε καλά παιδάκια. Ελπίζω να τα φέρει έτσι ο στρατός ώστε να μπορούμε να τα λέμε πιο συχνά.

Να είστε καλά και θα τα πούμε σύντομα.

Υ.Γ. Θα μου λείψετε ρε :(

:bye:

κωτσο αφηνεις το Λαμπη μας σε καλα χερια.........:flex: .............

ετσι και γινει καμια μλκια θα καθαρισω για σενα ρε:daisy:

να προσεχεις ρε............

αντε και καλος πολιτης :T:

Υ.Γ. 1:κοιτα μη φας καμια φυλακη ρε...........δεν θα το αντεξουμε:whistling

Υ.Γ. 2:ρε καντε του δωρο ενα mpx200 να μας στελνει οποτε μπορει το παλικαρι :cool:

:hi:

Αρχική απάντηση από greekfragma

Υ.Γ. 2:ρε καντε του δωρο ενα mpx200 να μας στελνει οποτε μπορει το παλικαρι :cool:

Τι λες ρε, αυτος ειναι ικανος να βρει εκδοση mobile για το Lineage2....

Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 20:57]

Τι λες ρε, αυτος ειναι ικανος να βρει εκδοση mobile για το Lineage2....

:worship: θεος ουαν μορ ταημ:worship:

ας εχουμε νεα του συχνα και ας παιζει line και στο κινητο :inlove:

.......αν και τι line.......WOW πλεον:TD:

Υ.Γ. κωστη Π_Ε_Ι_Ν_Α_Ω :p

Αρχική απάντηση από DJD

Lineage παλιά... Ψάχτε για WOW mobile edition :D

Ευχαριστώ για τις συμβουλές παιδιά, ηθικό ακμαιότατον και πάμε να περάσουμε καλά cool.gif

Για να σου το ανεβασουμε λιγο ακομα το ηθικον...

"Περπατω στο δασος και ακουω, χρουτσου,χρουτσου... Λες να απολυομαι του Αγιου Σουτσου?"...

Αρχική απάντηση από jax7480

"Περπατω στο δασος και ακουω, χρουτσου,χρουτσου... Λες να απολυομαι του Αγιου Σουτσου?"...

Όσο μακρυά και να είναι ο ’γιος Σούτσος... εγώ ξέρω ότι μέρα που περνάει μέσα δεν ξανάρχεται.. 365μέρες και κάτι ψιλά ρεεεεεεε :D

AXAXAXAXAXAXA, εισαι καμμενος ρε.

Αν αρχισεις να μετρας απο τωρα, οταν πας στο στρατοπεδο ΒΡΕΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΙΧΟ, γιατι ΔΕΝ χωρανε πουθενα αλλου οι μερες σου.

Υ.Γ. Ο Βουδας εχει φυγει ηδη?

Υ.Γ.2 Και μιας και αρχισες απο τωρα τις φιλοσοφιες, το θεμα δεν ειναι αν θα περασει η μερα γιατι καποια στιγμη θα περασει. Το θεμα ειναι ΠΩΣ θα περασει.

Όχι αστειεύτηκα με τις μέρες. ’μα τις μετράω είμαι καμμένος από χέρι. Ο Βούδας (-σύμφωνα με paparazzi που τον είδα να κάνει γυμνό μπάνιο -) είναι στην μύκονο. Φεύγει στις 12! Κι εγώ πάω για μπύρες :D

Καλή θητεία!

Και εμάς θα μας λείψεις ρε!:coax::D

(αν και τώρα τελευταία δε σε βλέπαμε πολύ στον Λάμπη

:( )

Ο jax7480 είπε κάτι σοφό «να αποφεύγεις τα χωσίματα»

Από εκεί και πέρα τα κλασσικά χαλαρές σχέσεις με τους συνάδελφους σου και τυπικότητα δε θα δυσκολευτείς καθόλου.

Και όλα θα πάνε καλά.

Αυτά τα θεωρητικά από εμένα από ότι έχω καταλάβει από γνωστούς

Να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς!

:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.