Jump to content

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπέρα μια βοήθεια εχω  την καρτα   GeForce® GTX 1050 Ti OC 4G  με τα 2 φαν.   Σήμερα την έβαλα  στο pc   ,όταν το ανοίγω   παρατήρησα  οτι τα ανεμιστηράκια στη καρτα  γυριζουν για 1 δεύτερο και σταματάνε . Δεν ξερω και πολλά λεω θα θέλει να ανεβασει   θερμοκρασίες για να γυρίσουν  οκ . ανοίγω διαφορά  προγράμματα και φτάνω στους 65 βαθμούς τίποτα.  Το μονο που έκανε ήταν να κολλάει το pc .  Τώρα αν κάποιος εχει την καρτα  η ξέρει θα ήθελα ενα hepl  .....( Η τελικα σε πόσους βαθμούς ανοιγουν οι ανεμιστήρες  )

το pc  μου     Intel Core i7 Extreme 990X  -12,0GB Triple-Channel DDR3 -Gigabyte Technology Co. Ltd. X58A-OC (Socket 1366)

τροφοδοτικο  cx600 corsair

ok ας υποθέσουμε ότι κατι τρέχει  ............( σε πόσους βαθμούς πρεπει  ανοιγουν οι ανεμιστήρες  αυτο το εχω ποιο Μεγάλη Απορια   η πρέπει να δουλεύουν απο αρχής )???

(edited)

Μέσα από το nvidia control panel λογικά μπορείς να ρυθμίσεις πότε θα στροφάρουν οι ανεμιστήρες.

Αν έχει βύσμα 6-pin τροφοδοσίας η κάρτα, τσέκαρε ότι είναι καλά κουμπωμένο.

Έγινε επεξεργασία από gdp77
(edited)

ειναι χωρις βυσμα τροφοδοσιας  

PER.517005.jpg
WWW.E-SHOP.GR

Η GIGABYTE παρουσιάζει τη GTX 1050 Ti D5 4G με τον άψογο σχεδιασμό της είναι ιδανική για SKU:PER.517005

Έγινε επεξεργασία από cooker