Jump to content

Επείγον!! Πρόβλημα με σκληρό δίσκο φορητού...

vgiozo

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από vgiozo

Ατυχία...πατάω να το γράψει από πάνω και μου λέει:

the partition is either too full, damaged, not formatted or formatted with an incompatible file system. To continue installing windows seto must format the partition....

οποτε, απλα ξεχνα το. Και φορματ να κανεις 99% προβληματικο θα σου τον βγαλει. Ειπες δοκιμασες και σε αλλο συστημα και δεν τον αναγνωρισε? ή απλα δεν μπορουσε να διαβασει απο τον δισκο?

έβγαλα τον δίσκο απ'το φορητό και τον έβαλα σε θήκη usb,την οποία συνέδεσα στον δικό μου...αλλά δεν τον έβλεπε...ίσως γιατί αναγνώριζε δυο λειτουργικά συστήματα...δεν ξέρω...

Αρχική απάντηση από vgiozo

έβγαλα τον δίσκο απ'το φορητό και τον έβαλα σε θήκη usb,την οποία συνέδεσα στον δικό μου...αλλά δεν τον έβλεπε...ίσως γιατί αναγνώριζε δυο λειτουργικά συστήματα...δεν ξέρω...

Δεν τον βλέπουν καθόλου όταν τον βάζεις στα xp?

Η απλά στον βγάζει σαν δίσκο με invalid file system?

δηλαδή τον βάζεις και δεν κάνει κλονκγ... μαστα

εγώ θα δοκίμαζα να το βάλω σε δίαφορα λειτουργικά.

είτε σε 2003 είτε σε καμία beta longhorn

Έχει τύχει να τον βγάλει τον δίσκο στον My computer κανονικά και να κάνω ένα repair που βγάζει στο δεξί κλικ.

δηλαδή τον βάζεις και δεν κάνει κλονκγ... μαστα

εγώ θα δοκίμαζα να το βάλω σε δίαφορα λειτουργικά.

είτε σε 2003 είτε σε καμία beta longhorn

Δυστυχώς δεν υπάρχουν πρόχειρα εδώ...ούτε υπάρχει χρόνος για να τα εγκαταστήσω εγώ...(2003 σερβερ το έχω)

Τελικά αγόρασα το hdd regenerator και το έχω και τρέχει - στη shareware έκδοσή του μπορεί να ανιχνέυσει και να διορθώσει μονο έναν bad sector, οπότε θα έπρεπε να ξαναξεκινήσω απ'την αρχή κάθε φορά...βρήκε ήδη δύο πάντως...

...το πρώτο και μόνο λογισμικό που έχω αγοράσει (είχα αγοράσει και το Suse 7,3 αλλά δε το μετράω)...νοιώθω περίεργα...μια ψυχική κατάπτωση...είναι μια ήττα για μένα...

...ο αγώνας του μπέχο δεν έχει όμως τελειώσει...

πιστευω οτι δεν θα απογοητευτεις που το αγορασες - σε 2 περιπτωσεις εσωσε την κατασταση με συμπτωματα σαν το δικο σου (πιθανον mbr sector)

ενημερωσε μας για το αποτελεσμα - καλη τυχη!

Παίδες το πρόγραμματάκι είναι θεϊκό...βρήκε και διόρθωσε 5 bad (very bad) sectors και το λαπτοπάκι τρέχει μιά χαρά...

Τελικά άξιζε τα λεφτά του...(αν δεν πίεζε ο χρόνος, σιγά μην το πλήρωνα πάντως...και πάλι θα είχα την ηθική ικανοποίηση)...

Ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας...

...η κοπέλα είχε μέσα όλα τα άρθρα που είχε μαζέψει για τις εργασίες της και για το διάβασμά της εν όψει εξεταστικής...έχετε την ευκή της όλοι...

Δεν έκανε φορμάτ...θα είχα χάσει τα αρχεία έτσι...

"HDD Regenerator 1.41/ 1.42 regenerates hard disk drives exclusively at physical level. It ignores file system and can be used with FAT, NTFS or any other file system, and also with unformatted or unpartitioned disks. During regeneration, the disk structure is not changed and the existing data is not affected, HDD Regenerator is more powerful that ohters."

Ο φορητός είναι ένας Toshiba M30 μιας φίλης και είναι εντός εγγύησης...λογικά κι ο δίσκος (που παρότι ασχολήθηκα δεν είμαι σίγουρος) θα πρέπει να είναι κι αυτός Toshiba...

Απ' ό,τι κατάλαβα θα ζητήσει αλλαγή μόλις πάει Ελλάδα...εν τω μεταξύ καθημερινά backup...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.