vgiozo Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2005 Παίδες χρειάζομαι επειγόντως βοήθεια......το μηχάνημα μιας φίλης δεν μπορεί να μπουτάρει...είτε έχει χτυπήσει ο σκληρός, είτε έχουν φθαρεί τα αρχεία συστήματος......μόλις πάει να φορτώσει τα παραθύρια πετάει μπλέ οθόνη και επανεκκινεί...δοκίμασα να βάλω τον σκληρό σε usb στο δικό μου φορητό αλλά κολλάει ...δεν ανιχνεύει το δίσκο...νομίζω πως φταίει το γεγονός ότι βρίσκει δέυτερο λειτουργικό...Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να σώσω αν γίνεται τα αρχεία doc του φορητου...μπορώ να κάνω επανεγκατάσταση του λειουργικόυ χωρίς να σβηστούν;;Δοκίμασα επίσης τις εντολές fixboot, fixmbr μηπως γίνει κάτι αλλά τίποτα...Γνωρίζει κανείς;; Πλησιάζει εξεταστική εδώ, οπότε είναι απαραίτητο να σωθούν τα αρχεία...παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι να απαντήσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Μάϊος 7, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Αν έχει 2000 ή ΧΡ δοκίμασε από recovery console και μπορείς να επαναφέρεις σε προηγούμενη κατάσταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Μάϊος 7, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 ΧΡ έχει, αλλά απ'το recovery console ποιά εντολή πρέπει να τρέξω;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Μάϊος 7, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Δεν είναι μια εντολή. Μπορείς να κοιτάξεις πως να κάνεις επανφορά σε restore point στο site της microsoft. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Μάϊος 7, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 μπορώ να το κάνω απ'το recovery; θα το κοιτάξω...ευχαριστώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Μάϊος 7, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Στο λειτουργικό δεν μπορώ να μπουτάρω πάντως...το recovery console απο το σιντι των παρθυριών μπυ βγάζει μια σειρά εντολών που μπορώ να τρέξω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Μάϊος 7, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Να επισημάνω ακόμη ότι δεν μπορώ να μπώ ούτε σε safe mode... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Μάϊος 7, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 δύσκολη περίπτωση αφου χρειάζεσε τα αρχεία που υπάρχουν μέσα, xxxxmmmmm ίσως fixboot στο recovery console να κάνει κάτι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Μάϊος 7, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Δοκίμασα fixboot,fixmbr χωρίς επιτυχία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Μάϊος 7, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Από την recovery console κάνε ένα check disk τουλάχιστον μπας και σωθεί τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 7, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Βασικα στην συγκεκριμενη περιπτωση το "παιζεις" ολα για ολα. Εγω π.χ. θα εκανα εγκατασταση παλι τα Windows δηλωνοντας ομως τον ιδιο φακελο που ειναι στημενα τα XP. ΑΛΛΑ....ΔΕΝ θα βαλεις ιδιο username με αυτο που χρησιμοποιουσε πριν. Τα αρχεια που πρεπει να σωσεις που ηταν αποθηκευμενα ακριβως θυμασαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Μάϊος 7, 2005 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Κανα boot cd απο linux εχεις?Αν ναι για μπες και πες τι βλεπεις στο δισκο Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Μάϊος 7, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 στον φάκελο documents ή μάλλον "τα έγγραφά μου"καθώς τα windows ήταν ελληνικά xP home Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Μάϊος 7, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 δηλωνοντας ομως τον ιδιο φακελο που ειναι στημενα τα XP Αυτό πώς το κάνω;boot cd από λινουξ δεν έχω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Μάϊος 7, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 να πώ επίσης ότι τρέξαμε το recovery cd του Toshiba και τρέξαμε check disk και έλεγε κάτι για sector could not be read/error... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Μάϊος 7, 2005 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Αρχική απάντηση από vgiozo [Σήμερα, στις 20:59] να πώ επίσης ότι τρέξαμε το recovery cd του Toshiba και τρέξαμε check disk και έλεγε κάτι για sector could not be read/error... ΩΧ!Για δοκιμασε το hdd regenerator μπας και σωσεις τιποτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 7, 2005 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Πιθανοτατα χτυπησε το MasterBootRecord του δισκου. Παιζει να μην μπορεσεις να κανεις και εγκατασταση. Αλλα απ'οτι βλεπω να κανεις recovery δεν παιζει. Στην θεση σου θα εκανα εγκατασταση τα XP, ΟΧΙ με το CD της Toshiba ομως, αλλα με μια κανονικη κοπια(λοοολ). Οταν θα ψαξει για ηδη εγκατεστημενα λειτουργικα, θα βρει αυτο που εχεις και θα σε ρωτησει αν θελεις φρεσκια εγκατασταση σε καποιο αλλο folder ή να κανεις repair. Κανοντας repair ειναι το θεμα αν θα σου σβησει τον φακελο Documents And Settings ή απλα θα παει να γραψει τα νεα στοιχεια στον ηδη υπαρχον φακελο απο την παλια εγκατασταση.Αυτο μονο καποιος που το εχει κανει σιγουρα, μπορει να σου απαντησει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Μάϊος 7, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 αυτό το πρόγραμμα εμπορικό δεν είναι; εχω την εντ΄πωση πως δεν μπορώ να το τρέξω χωρίς να το έχω αγοράσει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Μάϊος 7, 2005 Author #19 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Δεν μου έχει τύχει κι εμένα ποτέ για να ξέρω...ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές...μάλλον θα προχωρήσω σύμφωνα με τις οδηγίες σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Μάϊος 7, 2005 Author #20 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Ατυχία...πατάω να το γράψει από πάνω και μου λέει:the partition is either too full, damaged, not formatted or formatted with an incompatible file system. To continue installing windows setup must format the partition.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.