hipro5 Μάϊος 7, 2005 Author #21 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 20:17] Βρε θεομουρλε, απο το να παιδευεσαι και να κανεις ψιλοακυρες κινησεις, γιατι δεν πας σε εναν γνωστη, να του πεις, προτεινε μου 5 διαφορετικα πραγματα και μετα βαλε τα εδω για να διαλεξουμε...so simple... Αχ, εχεις οι intelαδες δεν βαζετε το μυαλο σας να δουλεψει(ακα τσιτα timings)...χεχεχεχε Χμμμμμ.........Με έβαλες σε ιδέες τώρα με το "Intel-άδες".......ΛΕΣ να φταίει που το site σχεδιάζεται σε AMD πλατφόρμα....?.......Γιιιααααα να δοκιμάσω το σχεδιασμό του και σε Intel πλατφόρμα να δώ πως θα βγεί.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Μάϊος 7, 2005 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Τρελεεεεεεεεεεεε!!!!Σε INTEL θα τα πηγαινει χαλια , αφου το ξέρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 7, 2005 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Αρχική απάντηση από hipro5 Χμμμμμ.........Με έβαλες σε ιδέες τώρα με το "Intel-άδες".......ΛΕΣ να φταίει που το site σχεδιάζεται σε AMD πλατφόρμα....?.......Γιιιααααα να δοκιμάσω το σχεδιασμό του και σε Intel πλατφόρμα να δώ πως θα βγεί.......... ΚΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, προσπαθεις να φτιαξεις site χωρις Hyperthreading? Ω, σε τι κοσμο με εφερες μανουλα μου!!!?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Μάϊος 7, 2005 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 20:32] ΚΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, προσπαθεις να φτιαξεις site χωρις Hyperthreading? Ω, σε τι κοσμο με εφερες μανουλα μου!!!?? χαχαχαχαχα, καλό :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Μάϊος 7, 2005 Author #25 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 20:32] ΚΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, προσπαθεις να φτιαξεις site χωρις Hyperthreading? Ω, σε τι κοσμο με εφερες μανουλα μου!!!?? XAXAXAXAXA.........Κάτσε να μεταφέρω το θέμα αλλού γιατί εδώ μάλλον δεν ταιριάζει........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Μάϊος 7, 2005 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 μωρε ταιριάζει...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 7, 2005 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Ελαφρώς καλύτερα... Προσωπικά πάντως θα προτιμούσα ένα πιο σκοτεινό συνδυασμό χρωμάτων. Και επειδή κάνεις extreme προϊόντα θα προτιμούσα ένα συνδυασμό μαύρου με σκούρο κόκκινο... Επίσης τα κουμπιά θα ήταν ωραία να είναι σε διάταξη κυκλώματος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 7, 2005 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Ελαφρώς καλύτερα... Προσωπικά πάντως θα προτιμούσα ένα πιο σκοτεινό συνδυασμό χρωμάτων. Και επειδή κάνεις extreme προϊόντα θα προτιμούσα ένα συνδυασμό μαύρου με σκούρο κόκκινο... Επίσης τα κουμπιά θα ήταν ωραία να είναι σε διάταξη κυκλώματος! Τα σκουρα χρωματα κουραζουν πολυ ευκολα. Σκεψου π.χ. καποιες ταινιες που ειναι γυρισμενες συνεχεια σε σκοταδια. Ειναι κουραστικες απο την αρχη ακομα. Δικη μου γνωμη, θελεις κατι το οποιο να εντυπωσιαζει μεν, αλλα οχι κραυγαλεο, και φυσικα ανοιχτα, απαλα χρωματα.Γενικως ψαξε πρωτα για εναν ζωγραφο να σου πει την γνωμη του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Μάϊος 7, 2005 #29 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Καλή η τελευταία προσπάθεια αλλά δείχνει λίγο άδειο με το επαναλαμβανόμενο logo για background πιστεύω πάντως ότι αν πλουτιστεί η αρχική σελίδα με λίγο κείμενο και καμπόσες tech Φώτος με καλές οπτικές γωνίες των κατασκευών σου, θα έδειχνε ποιο πλήρες το αποτέλεσμαΔεν αρέσει σε πολλούς γιατί είναι άδειοΌσο για τους ήχους μάλλον σε ένα τέτοιο site πάει κάτι ποιο ηλεκτρονικό στα κουμπάκια αλλά νομίζω ότι είναι το τελευταίο που θα πρέπει να κοιτάξεις...Ο σκοπός είναι ένα λειτουργικό site όπως το προχωράς, προσωπικά δε μου λένε τίποτα τα σούπερ υπέρ animated flash graphics έτσι μόνο και μόνο για να βαραίνουν τη σελίδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Μάϊος 7, 2005 Author #30 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Αρχική απάντηση από kaynd [Σήμερα, στις 21:11] Καλή η τελευταία προσπάθεια αλλά δείχνει λίγο άδειο με το επαναλαμβανόμενο logo για background πιστεύω πάντως ότι αν πλουτιστεί η αρχική σελίδα με λίγο κείμενο και καμπόσες tech Φώτος με καλές οπτικές γωνίες των κατασκευών σου, θα έδειχνε ποιο πλήρες το αποτέλεσμα Δεν αρέσει σε πολλούς γιατί είναι άδειο Όσο για τους ήχους μάλλον σε ένα τέτοιο site πάει κάτι ποιο ηλεκτρονικό στα κουμπάκια αλλά νομίζω ότι είναι το τελευταίο που θα πρέπει να κοιτάξεις... Ο σκοπός είναι ένα λειτουργικό site όπως το προχωράς, προσωπικά δε μου λένε τίποτα τα σούπερ υπέρ animated flash graphics έτσι μόνο και μόνο για να βαραίνουν τη σελίδα. Μα .........θα γεμίσει η μπροστινή σελίδα......δε θα μείνει έτσι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Μάϊος 8, 2005 #31 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Χθες, στις 20:55] Ελαφρώς καλύτερα... Προσωπικά πάντως θα προτιμούσα ένα πιο σκοτεινό συνδυασμό χρωμάτων. Και επειδή κάνεις extreme προϊόντα θα προτιμούσα ένα συνδυασμό μαύρου με σκούρο κόκκινο... Επίσης τα κουμπιά θα ήταν ωραία να είναι σε διάταξη κυκλώματος! Σαν hack site θα γινει τοτε...:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantom Ιούλιος 28, 2006 #32 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2006 Δοκίμασε κάτι σε flash ή Showkwave...Πάρε ιδέες απο το δικό μου site...www.geocities.com/the_phantom_boy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούλιος 28, 2006 #33 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2006 Πως τα ξεθάβετε έτσι τα threads; btw, το site είναι έτοιμο: http://www.hipro-tech.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantom Ιούλιος 28, 2006 #34 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2006 Το είδα το "2005" ... Πιθανόν να έχει φτιάξει άλλα 15 sites... Aλλά είπα μήπως και μπορώ να βοηθήσω λίγο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.