Jump to content

ΠΩΣ σας φαίνεται η προσπάθειά μου για site?.....

hipro5

Recommended Posts

1. Ή είναι πολύ αργό ή δεν βγαίνει το background και το logo σε firefox. Προσωπικά δεν βλέπω κάτι, εκτώς αν θέλει κάποιο plug in.

2. ΒΓΑΛΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τον ήχο από τα κουμπιά. Είναι πολύ ενοχλητικός...

3. Το περιβάλλον θέλει βελτίωση... Δε σου λέω για το λιτό, προσωπικά μ'αρέσουν τα λιτά, ωστόσο δείχνει πολύ... πώς να το πω... "παλιό'. :p

4. Βγάλε το "Ultimate mpla mpla mpla". Προσωπικά δεν μου γέμισαν ποτέ το μάτι κάτι τέτοιες "αυτοκριτικές". Είσαι master, το ξέρω αλλά αυτά πιστεύω παραπέμπουν σε πιο "αμερικάνικες επιχειρήσεις" και πιο light πράγματα... Χωρίς παρεξήγηση πάντα! :)

Βελτίωσε αρχικά αυτά και μετά βλέπουμε... :)

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

1. Ή είναι πολύ αργό ή δεν βγαίνει το background και το logo σε firefox. Προσωπικά δεν βλέπω κάτι, εκτώς αν θέλει κάποιο plug in.

2. ΒΓΑΛΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τον ήχο από τα κουμπιά. Είναι πολύ ενοχλητικός...

3. Το περιβάλλον θέλει βελτίωση... Δε σου λέω για το λιτό, προσωπικά μ'αρέσουν τα λιτά, ωστόσο δείχνει πολύ... πώς να το πω... "παλιό'. :p

4. Βγάλε το "Ultimate mpla mpla mpla". Προσωπικά δεν μου γέμισαν ποτέ το μάτι κάτι τέτοιες "αυτοκριτικές". Είσαι master, το ξέρω αλλά αυτά πιστεύω παραπέμπουν σε πιο "αμερικάνικες επιχειρήσεις" και πιο light πράγματα... Χωρίς παρεξήγηση πάντα! :)

Βελτίωσε αρχικά αυτά και μετά βλέπουμε... :)

Θα συμφωνησω με τον Μακη σε ολα, το προβλημα με το background και το logo το εχει κ με Opera.

Αρχική απάντηση από fantacid [Σήμερα, στις 19:13]

με ΙΕ δε βλεπω ουτε backround ουτε το logo :(

μια απο τα ιδια με ΙΕ6:nothing:

γιωργη να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ απο τους καμμενους στο WOW admins ενα δωρακι για την γιορτη σου

ΡΕ ΚΑΜΜΕΝΟΙ........

:devil:

στρωθειτε να φτιαξετε μια σουπερ ΓΟΥΑΟΥ(οχι WOW) σελιδα στον μπροσταρη μας

:banging: :daisy: :banging:

Αρχική απάντηση από hipro5

Τώρα που έφτιαξα τα links παίζει κανονικά ΚΑΙ με τη μουσικούλα από κάτω?....... :)

XAXAXAXAXAXAXA, ελιωσα με την μουσικη. Σοβαρεψου ρε, πως μπορεσες και εβαλες τετοια μουσικη σε site που θα πουλας υποτιθεται σοβαρα προϊοντα?

να προτινο κατι???

το κεντρικο λογκο καντο να ειναι διαφανο και να φενετε το backround

γιατι ετσι φενετε ενα ασπρο τετραγονακι και ειναι ασχημο.......

Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 19:55]

XAXAXAXAXAXAXA, ελιωσα με την μουσικη. Σοβαρεψου ρε, πως μπορεσες και εβαλες τετοια μουσικη σε site που θα πουλας υποτιθεται σοβαρα προϊοντα?

Βρε τρελέ.........δοκιμές κάνω για να μάθω πέντε πράγματα.........σιγά μην κάτσω να φτιάξω ΚΑΙ το site μόνος μου...... :bye:

Απλά θα πάρω πέντε γνώμες και θα πώ πως περίπου θέλω να μου το φτιάξουν........ :)

Αρχική απάντηση από hipro5

Βρε τρελέ.........δοκιμές κάνω για να μάθω πέντε πράγματα.........σιγά μην κάτσω να φτιάξω ΚΑΙ το site μόνος μου...... :bye:

Απλά θα πάρω πέντε γνώμες και θα πώ πως περίπου θέλω να μου το φτιάξουν........ :)

Βρε θεομουρλε, απο το να παιδευεσαι και να κανεις ψιλοακυρες κινησεις, γιατι δεν πας σε εναν γνωστη, να του πεις, προτεινε μου 5 διαφορετικα πραγματα και μετα βαλε τα εδω για να διαλεξουμε...so simple...

Αχ, εχεις οι intelαδες δεν βαζετε το μυαλο σας να δουλεψει(ακα τσιτα timings)...χεχεχεχε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.