hipro5 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2005 Θα ήθελα τη γνώμη σας και τι άλλο χρειάζεται να συμπληρώσω/αλλάξω.......Ευχαριστώ πολύ...... LINK για τη σελίδα.........ΤΕΣΤ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 7, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 πολυ καλο γιωργο.οραιος συνδιασμος χρωματονκαι οραιο backround ποια ειναι ομως τα προιοντα σου????λολολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάϊος 7, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Πολυυυυ απλο, τα κουμπια στα αριστερα δεν ειναι και οτι καλυτερο και συγχρονο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 7, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 1. Ή είναι πολύ αργό ή δεν βγαίνει το background και το logo σε firefox. Προσωπικά δεν βλέπω κάτι, εκτώς αν θέλει κάποιο plug in. 2. ΒΓΑΛΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τον ήχο από τα κουμπιά. Είναι πολύ ενοχλητικός... 3. Το περιβάλλον θέλει βελτίωση... Δε σου λέω για το λιτό, προσωπικά μ'αρέσουν τα λιτά, ωστόσο δείχνει πολύ... πώς να το πω... "παλιό'. 4. Βγάλε το "Ultimate mpla mpla mpla". Προσωπικά δεν μου γέμισαν ποτέ το μάτι κάτι τέτοιες "αυτοκριτικές". Είσαι master, το ξέρω αλλά αυτά πιστεύω παραπέμπουν σε πιο "αμερικάνικες επιχειρήσεις" και πιο light πράγματα... Χωρίς παρεξήγηση πάντα! Βελτίωσε αρχικά αυτά και μετά βλέπουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Μάϊος 7, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Εμενα μου αρεσει αλλα ειναι λιγο εκνευριστικος αυτος ο ηχος στα links Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Μάϊος 7, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 ναι , λιγο σπαστικος ο ηχος στα κουμπια και ειναι πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ απλο . Γιωργο προχώρα σε θέλει όλη η χώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Μάϊος 7, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Ειμαι ο μονος που του αρεσει ο ηχος στα κουμια???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάϊος 7, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis 1. Ή είναι πολύ αργό ή δεν βγαίνει το background και το logo σε firefox. Προσωπικά δεν βλέπω κάτι, εκτώς αν θέλει κάποιο plug in. 2. ΒΓΑΛΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τον ήχο από τα κουμπιά. Είναι πολύ ενοχλητικός... 3. Το περιβάλλον θέλει βελτίωση... Δε σου λέω για το λιτό, προσωπικά μ'αρέσουν τα λιτά, ωστόσο δείχνει πολύ... πώς να το πω... "παλιό'. 4. Βγάλε το "Ultimate mpla mpla mpla". Προσωπικά δεν μου γέμισαν ποτέ το μάτι κάτι τέτοιες "αυτοκριτικές". Είσαι master, το ξέρω αλλά αυτά πιστεύω παραπέμπουν σε πιο "αμερικάνικες επιχειρήσεις" και πιο light πράγματα... Χωρίς παρεξήγηση πάντα! Βελτίωσε αρχικά αυτά και μετά βλέπουμε... Θα συμφωνησω με τον Μακη σε ολα, το προβλημα με το background και το logo το εχει κ με Opera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Μάϊος 7, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 με ΙΕ δε βλεπω ουτε backround ουτε το logo Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 7, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Αρχική απάντηση από fantacid [Σήμερα, στις 19:13] με ΙΕ δε βλεπω ουτε backround ουτε το logo μια απο τα ιδια με ΙΕ6:nothing: γιωργη να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ απο τους καμμενους στο WOW admins ενα δωρακι για την γιορτη σου ΡΕ ΚΑΜΜΕΝΟΙ........ :devil: στρωθειτε να φτιαξετε μια σουπερ ΓΟΥΑΟΥ(οχι WOW) σελιδα στον μπροσταρη μας :banging: :daisy: :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάϊος 7, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 θέλεις βοήθεια απο καλλιτέχνη..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Μάϊος 7, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Ναι βρε παιδιά.........βοηθήστε........ ΤΩΡΑ πώς είναι..........ΕΔΩ?......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Μάϊος 7, 2005 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Τους admins να τους ξεχασεις...lol... Οσο αναφορα την σελιδα , συμφωνω με Unsto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 7, 2005 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 το backround δεν φενετε η δεν υπαρχει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Μάϊος 7, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Τώρα που έφτιαξα τα links παίζει κανονικά ΚΑΙ με τη μουσικούλα από κάτω?....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 7, 2005 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Αρχική απάντηση από hipro5 Τώρα που έφτιαξα τα links παίζει κανονικά ΚΑΙ με τη μουσικούλα από κάτω?....... XAXAXAXAXAXAXA, ελιωσα με την μουσικη. Σοβαρεψου ρε, πως μπορεσες και εβαλες τετοια μουσικη σε site που θα πουλας υποτιθεται σοβαρα προϊοντα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 7, 2005 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 να προτινο κατι???το κεντρικο λογκο καντο να ειναι διαφανο και να φενετε το backroundγιατι ετσι φενετε ενα ασπρο τετραγονακι και ειναι ασχημο....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Μάϊος 7, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 19:55] XAXAXAXAXAXAXA, ελιωσα με την μουσικη. Σοβαρεψου ρε, πως μπορεσες και εβαλες τετοια μουσικη σε site που θα πουλας υποτιθεται σοβαρα προϊοντα? Βρε τρελέ.........δοκιμές κάνω για να μάθω πέντε πράγματα.........σιγά μην κάτσω να φτιάξω ΚΑΙ το site μόνος μου...... :bye: Απλά θα πάρω πέντε γνώμες και θα πώ πως περίπου θέλω να μου το φτιάξουν........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάϊος 7, 2005 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Αρχική απάντηση από hipro5 Ναι βρε παιδιά.........βοηθήστε........ ΤΩΡΑ πώς είναι..........ΕΔΩ?......... Μπα, και αυτα τα κουμπια ψιλοχαλια ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 7, 2005 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Αρχική απάντηση από hipro5 Βρε τρελέ.........δοκιμές κάνω για να μάθω πέντε πράγματα.........σιγά μην κάτσω να φτιάξω ΚΑΙ το site μόνος μου...... :bye: Απλά θα πάρω πέντε γνώμες και θα πώ πως περίπου θέλω να μου το φτιάξουν........ Βρε θεομουρλε, απο το να παιδευεσαι και να κανεις ψιλοακυρες κινησεις, γιατι δεν πας σε εναν γνωστη, να του πεις, προτεινε μου 5 διαφορετικα πραγματα και μετα βαλε τα εδω για να διαλεξουμε...so simple... Αχ, εχεις οι intelαδες δεν βαζετε το μυαλο σας να δουλεψει(ακα τσιτα timings)...χεχεχεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.