deadlock7 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2005 Καλησπερα παιδια.Προσφατα εκαψα την Gigabyte K8NS Ultra που ειχα(δικο μου φταιξιμο,αφου μετα απο πολυμετρηση εσκασε ενα τσιπακι..μην ρωτησετε πως?).Αποφασισα να παρω την DFI Lanparty UT Nf4 Ultra-D.Βαζω λοιπον την μητρικη πανω στο κουτι της(οχι στο tower,ισα ισα για να τη δοκιμασω),μετα τον επεξεργαστη πανω με την ψυκτρα,την 1 μνημη,1 παλια PCI καρτα γραφικων και τελος το Tagan 480U01 με την 24πινη τροφοδοσια,το 4πινο του επεξεργαστη και το molex πανω στην μητρικη.Τα 4leds εμειναν αναμενα!Αλλαζω θεση την μνημη τπτ.Λετε να εχει καει ο επεξεργαστης απο την προηγουμενη βλακεια μου?Το περιεργο ειναι οτι με το buzzer ενεργοποιημενο δεν ακουω ηχο ακομη κι αν βγαλω τον επεξεργαστη και την αναψω!Οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη!! ΥΓ:Τον επεξεργαστη δεν τον εχω δοκιμασει αλλου να δω αν δουλευει..
deadlock7 Μάϊος 7, 2005 Author #2 Μάϊος 7, 2005 Βοηθεια παιδες..μια ερωτηση ακομη!Αν βγαλετε πχ. την vga και το αναψετε..θα φωναζει το buzzer ή οχι?Εμενα δεν βγαζει ηχο σε τπτ.Αυτο σημαινει οτι κατι δεν παει καλα με την μητρικη ετσι(ειναι ολοκαινουρια)?Ακομη κι αν εχει καει ο επεξεργαστης? ΕDIT:Εχω αποκλεισει τροφοδοτικο,μνημες,καρτα γραφικων(δουλευουν σε αλλο pc).Οποτε μενει μονο μητρικη(δεν το νομιζω να ειναι ελλατωματικη μολις την πηρα) και ο επεξεργαστης!Αν ενδιαφερεται οποιοσδηποτε απο Πειραια μερια(οχι απολυτα) θα μου εκανε χαρη να δοκιμαζα τον επεξεργαστη μου στο Pc του για να βεβαιωθω( ξερω ειναι κοπος ).
panoc Μάϊος 8, 2005 #4 Μάϊος 8, 2005 ναι αλλα και με καμενο επεξεργαστη επρεπε να κανει καποιο beep... τουλαχιστον οσες μητρικες ειχα εκαναν....
esdee Μάϊος 8, 2005 #5 Μάϊος 8, 2005 ποσες μνημες εβαλες ? αν εβαλες 1 σε πια θεση την εβαλες ? με 1 μνημη, πρεπει να εχεις το dimmακι στην 3η θεση απο το CPU
enduracell Μάϊος 8, 2005 #6 Μάϊος 8, 2005 Αρχική απάντηση από [pan]oc ναι αλλα και με καμενο επεξεργαστη επρεπε να κανει καποιο beep... τουλαχιστον οσες μητρικες ειχα εκαναν.... Μπορεί να κάνει αλλά το jumper έιναι γυρισμένο στο Off μάλλονγενικά την Mobo την δουλεύεις με τα leds, κοίτα και αυτό που σου λέει ο esdee αλλά μάλλον θα κολλούσε στο 3ο led. το 4 κατά 99% λοιπόν όπως είπε και ο Chroma είναι CPU. (τι μετρούσες στη Giga όταν έγινε η ζημιά? )
esdee Μάϊος 8, 2005 #7 Μάϊος 8, 2005 Αρχική απάντηση από enduracell Μπορεί να κάνει αλλά το jumper έιναι γυρισμένο στο Off μάλλονγενικά την Mobo την δουλεύεις με τα leds, κοίτα και αυτό που σου λέει ο esdee αλλά μάλλον θα κολλούσε στο 3ο led. το 4 κατά 99% λοιπόν όπως είπε και ο Chroma είναι CPU. (τι μετρούσες στη Giga όταν έγινε η ζημιά? ) ναι εχεις δικιο θα κολουσε στα 3 ledvcore μετραγες?? lol
deadlock7 Μάϊος 8, 2005 Author #8 Μάϊος 8, 2005 Καλημερα παιδια.Μετρουσα το vcore οπως σωστα υποθεσατε.Το ακουμπησα πανω ισα ισα..πηρα τα βολτ και μετα απο λιγο επιασε φωτια!RMA δεν δεχτηκαν εννοειτε..λετε να φταιει οτι ειχα βαλει γειωση στο κουτι?Δεν μπορω να καταλαβω!Τεσπα..το jumper για το Buzzer ειναι στο on(εχω και speeker να χρησιμοποιησω) αλλα δεν ακουγεται τιποτα.Αναβουν τα 4leds και δεν σβηνουν!Δεν θα επρεπε να κανουν καποιον ηχο ομως,οταν δεν εχει πχ.καρτα γραφικων?Την μνημη την δοκιμασα κυριως στο 2 slot οπως διαβασα στο νετ (αλλα και στα υπολοιπα).esdee να πεταχτω να με κολλησεις ?Ετσι δεν θα το σκεφτομαι και θα σιγουρευτω για τον επξεργαστη
deadlock7 Μάϊος 8, 2005 Author #10 Μάϊος 8, 2005 Ξαναλεω ομως δεν θα επρεπε να κανει beeps???Λετε να επαθε τπτ η μητρικη αν τελικα αλλαξω επεξεργαστη?Με αυτα που διαβαζω στο φορουμ δεν πεθαινει με τπτ!!
deadlock7 Μάϊος 8, 2005 Author #13 Μάϊος 8, 2005 OK μου κανατε την καρδια περιβολι,αλλα ετσι οπως τα εκανα καλα να παθω!!!Τεσπα..ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!!!(αν περισευει σε καποιον ενας απ'αυτους τους αχρηστους τους 4000 μπορει να με ενημερωσει.. )
ea6gka Μάϊος 8, 2005 #14 Μάϊος 8, 2005 κρατα τον επεξεργαστη οσο μπορεις να τον πας πισω μπας και σου κατσει κανα ΒΡ/ΒΝ .
Braveheart1980 Μάϊος 8, 2005 #15 Μάϊος 8, 2005 Μαλλον οντως εχει καει η ατιμη η cpuΠαρομοιο προβλημα ειχε και φιλος και ειχε καμμενη cpu τελικα
deadlock7 Μάϊος 8, 2005 Author #16 Μάϊος 8, 2005 Δυστυχως τον χρειαζομαι για δουλεια..θα τον παω αυριο αλλα δεν κοβω να τον αλλαζουν.
AN7 OverClocker Μάϊος 8, 2005 #18 Μάϊος 8, 2005 Four led of death100% καμμένος ο επεξεργαστής σου....Δεν κάνει κανένα beep....
deadlock7 Μάϊος 8, 2005 Author #19 Μάϊος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Braveheart1980 [Σήμερα, στις 15:03] Aπο που τον πηρες? Δε νομιζω οτι εχει σημασια...e-shop!Κατι μου λεει οτι θα φτιαξω καινουριο θεμα "Ελεειστε τον απορο"....
Braveheart1980 Μάϊος 8, 2005 #20 Μάϊος 8, 2005 Ζητα τον Χαμακιωτη απο το service και θα σε εξυπηρετησειΠολυ εξυπηρετικος σε εμενα τουλαχιστον με εξυπηρετησε πολυ γρηγορα (κανα μισαωρο!)Ολα αυτα βεβαια αν υπαρχει ακομα εγγυηση
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.