spH3RiCal Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2021 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2021 Καλησπέρα, Τριβω τη σκουρια απο καποια σιδερα για βαψιμο και ψαχνω ενα γρηγορο και ευκολο τροπο να καθαρισω την πουδρα που μενει μετα κολλημενη πανω. Τα εχω περασει με τη σκουπα και μετα με στεγνο χαρτι αλλα ολο και κατι μενει. Ειναι οκ για βαψιμο η πρεπει να καθαριστει τελειως? Εχω κοπρεσερ αερα αλλα λογω του οτι ειναι σε εσωτερικο χωρο στο σπιτι δε θελω να το χρησιμοποιησω για ευνοητους λογους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιανουάριος 18, 2021 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2021 Πριν το βάψιμο πέρασε με ένα πανί ασετον τα σίδερα 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Ιανουάριος 18, 2021 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2021 Thnx:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Ιανουάριος 18, 2021 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2021 πριν 3 ώρες, το μέλος karmen1983 έγραψε: Πριν το βάψιμο πέρασε με ένα πανί ασετον τα σίδερα Η με νεφτι που αραιωνουμε μπογιες....αυτο χρησιμοποιω εγω. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιώργος 1 Ιανουάριος 20, 2021 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2021 On 18/1/2021 at 2:04 ΜΜ, το μέλος spH3RiCal έγραψε: Τα εχω περασει με τη σκουπα και μετα με στεγνο χαρτι αλλα ολο και κατι μενει. Με πανί τα καθαρίζεις, όχι χαρτί. Ακόμα καλύτερα αν είναι ποτισμένο σε ασετόν ή γουάιτ-σπίριτ όπως σου είπαν. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts