def Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2005 www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=60895 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 7, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 τα σχολεια σας γιατι γινεται της τρελλης σε 940 σοκετ γινεται να ειναι fx57; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάϊος 8, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 Ερώτηση...Να διαβάζεις αγγλικά ξέρεις?Εκτός από το να βλέπεις εικόνες ξέρεις να διαβάζεις τι γράφουν ?Ξαναδοκίμασε και μετά έλα πές μας τι socket είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 8, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Ερώτηση...Να διαβάζεις αγγλικά ξέρεις?Εκτός από το να βλέπεις εικόνες ξέρεις να διαβάζεις τι γράφουν ?Ξαναδοκίμασε και μετά έλα πές μας τι socket είναι εσυ που το διαβασες τι λες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάϊος 8, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 Ρε γμτ αφού λέει ότι το cpuz δεν τον διαβάζει σωστά....Και αν κοίταγες και παρακάτω όλα τα προγράμματα σ939 λέγανε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 8, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Ρε γμτ αφού λέει ότι το cpuz δεν τον διαβάζει σωστά....Και αν κοίταγες και παρακάτω όλα τα προγράμματα σ939 λέγανε..... οταν θα μαθεις να απαντας με πιο κοσμιο τροπο τοτε θα σου απαντησω φιλε μου,το εχεις κανει και αλλες φορες με μενα αυτο:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάϊος 8, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 Ναι ρε def και θα συνεχίσω να το κάνω όταν θα συνεχίσεις να γράφεις @@@κιεςΠοιός ο λόγος που έκανες το ποστ για το σ940?Και στα @@ αν θα μου απαντούσες...εγώ ξέρω να διαβάζω και όχι να κοιτάω....Με τις υγείες σας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Μάϊος 8, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 Χαλαρωστε ρε παιδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Μάϊος 8, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 ΑΝ7 αν βρίσκεις πως δε μπορείς να συνεισφέρεις θετικά σε ένα θέμα, καλύτερα μην απαντάς καθόλου. Ο τρόπος σου είναι απαράδεκτος, μπορείς να επισημάνεις το λάθος χωρίς να σπαταλάς bandwidth. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.