Qlim4X Μάϊος 10, 2005 Author #21 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2005 Αρχική απάντηση από theHitma@n Σημερα πηρα τον Tornado (THX SirGeorge:) ). Tρομερα δυνατος ανεμιστηρας. Τον ειχα σε αποσταση 50cm και απο τοσο μακρυα με δροσιζε! . Ομως απο πλευρας θορυβου κανει σαν ηλεκτρικη σκουπα!!!!! Τωρα περιμενω να ερθει και η καινουργια ψυκτρα για να τον βαλω πανω να δω τι ψαρια πιανει. λοιπον ακου να δεις εχω 2 12αριδες 1 Υstec με 125cfm και 1 DELTA FFB1212EHE με 190cfm ο προτος κανει ενα δυνατο βουητο Bzzzzzzzzz και ο delta ενα ΒΒΒΒΒΒΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Μάϊος 10, 2005 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2005 Αρχική απάντηση από theHitma@n Σημερα πηρα τον Tornado (THX SirGeorge:) ). Tρομερα δυνατος ανεμιστηρας. Τον ειχα σε αποσταση 50cm και απο τοσο μακρυα με δροσιζε! . Ομως απο πλευρας θορυβου κανει σαν ηλεκτρικη σκουπα!!!!! Τωρα περιμενω να ερθει και η καινουργια ψυκτρα για να τον βαλω πανω να δω τι ψαρια πιανει. Στο είπα ότι για τα δικά μου δεδομένα είναι θορυβώδης για αυτό και ήθελα να τον δώσω. Θα σε αποζημιώσει όταν τον βάλεις πάνω στην ψύκτρα, μάλλον για πουλιά τον κόβω να πιάνει όχι μόνο ψάρια. Στη χειρότερη περίπτωση αν δε σου κάνει μπορείς να τον βάλεις στο ψυγείο του αυτοκινήτου σου!! Τώρα έρχεται και καλοκαίρι, αυξημένες οι ανάγκες ψύξης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Μάϊος 10, 2005 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr λοιπον ακου να δεις εχω 2 12αριδες1 Υstec με 125cfmκαι1 DELTA FFB1212EHE με 190cfmο προτος κανει ενα δυνατο βουητο Bzzzzzzzzzκαι ο delta ενα ΒΒΒΒΒΒΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ Oλα αυτα τα τερατα τα εχεις βαλει στον δικο σου υπολογιστη?? Στον υπολογιστη που χειριζεσαι καθημερινα, ή σε κανεναν που τον ανοιγεις 1-2 φορες το 2μηνο????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Μάϊος 10, 2005 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2005 Φιλε Sir λεω να πεταξω πανω κανενα πανελακι για να χειριζομαι οπως εγω θελω τα ανεμιστηρια μου γιατι διαφορετικα προβλεπω να μου το παιρνουν το μυαλο !!!! Παντως βλεπω οτι θα κανουνε τρομερο διδυμο με την ψυκτρα:devil: . (Αντε ποτε θα ερθει και αυτη γ_ _ ω τα Μultirama μου γ_ _ ω...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 10, 2005 Author #25 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2005 και οχι μονο +2x120mm thermaltake smartfan+2x92mm thermaltake smartfan+4x80mm thermaltake smartfanολα αυτα σε ενα thermaltake XASER IIIγια καθημερινη χριση και σχεδον κλινει 24/24,7/7μεσα στο δωματιο που κοιμαμε και διαβαζω..........(λεμε τωρα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 10, 2005 Author #26 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2005 Αρχική απάντηση από theHitma@n Φιλε Sir λεω να πεταξω πανω κανενα πανελακι για να χειριζομαι οπως εγω θελω τα ανεμιστηρια μου γιατι διαφορετικα προβλεπω να μου το παιρνουν το μυαλο !!!! Παντως βλεπω οτι θα κανουνε τρομερο διδυμο με την ψυκτρα:devil: . (Αντε ποτε θα ερθει και αυτη γ_ _ ω τα Μultirama μου γ_ _ ω...) προσεχε γιατι οι tornado delta κτλ κτλ κτλ δεν μπορουν να μπουν πανο σε ετιμο rayobus μονο σε χειροποιητα λογο τις μεγαλης καταναλοσις........(watt,Amp) Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Μάϊος 10, 2005 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr και οχι μονο +2x120mm thermaltake smartfan+2x92mm thermaltake smartfan+4x80mm thermaltake smartfanολα αυτα σε ενα thermaltake XASER IIIγια καθημερινη χριση και σχεδον κλινει 24/24,7/7μεσα στο δωματιο που κοιμαμε και διαβαζω..........(λεμε τωρα). Πωωωω φιλε μου εκει μεσα γινεται χαμος. Εσυ για να ακουσεις μουσικη πρεπει να ανοιξεις τα ηχεια σχεδον τερμα. Ειπαμε φασαρια φασαρια αλλα οπως ειπα και πιο πριν να εχουμε και το μυαλο μας στη θεση του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Μάϊος 10, 2005 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2005 Θες να μου πεις δηλαδη οτι ο Tornado που εχω δεν μπορει να μπει ας πουμε στο Gatewatch???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 10, 2005 Author #29 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2005 Αρχική απάντηση από theHitma@n Θες να μου πεις δηλαδη οτι ο Tornado που εχω δεν μπορει να μπει ας πουμε στο Gatewatch???? πολυ πιθανον γιατι ειναι πολυ βαρυς για το Gatewatchεκτος αν το gatewatch αντεχει αυτα τα Αmp Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Μάϊος 10, 2005 #30 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2005 ΟΚ Αlex thx για την πληροφορια. Δεν το ηξερα αυτο με τα Amp. Θα εχω τον νου μου τωρα. Εσυ τελικα ποιον 92mm λες να παρεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 10, 2005 Author #31 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2005 για tornado σκεφτομουνα αλλα λεω να μινω προσορινα με τον ystec αλλα πρεπει να κανο μεγαλη πατεντα για να πιανη τις μνημες.......... πρεπει να βρω εναν τροπο να τον στερεοσο διπλα στον delta που ειναιθ πανο απο την XP-120........................καμαι ιδεα παιδια??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elu Thingol Μάϊος 18, 2005 #32 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 Με διπλα κολλα να κρεμεται απο το psu ισως? Μια ερωτηση. Εχει καποιος τον ixtrema? Βγαζει τα cfm που λεει η οχι? Κανει για ψυγειο/α? Επισης τελικα ο thunderblade ειναι μουφα η οχι? Εχω τα πντα ετοιμα και το μονο που μου μενει ειναι οι ανεμιστηρες. ΠΛΖ βοηθεια...ερχεται και καλοκαιρι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elu Thingol Μάϊος 21, 2005 #33 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2005 Somebody....anybody...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Μάϊος 22, 2005 #34 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2005 Αν ενδιαφέρεσαι για δυνατό ανεμιστήρα, ο πιό αθόρυβος με μεγάλη διαφορά από όλους τους ανεμιστήρες που έχω ακούσει σε full στροφές (πρέπει να τους έχω ακούσει όλους), με πραγματικά τεράστια δύναμη είναι ο Panaflo (HAC). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elu Thingol Μάϊος 22, 2005 #35 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2005 Τον Panaflo....μα αυτος ειναι στα 35,5 db...αλλα δεν λεω εχει ωραιο airflow. Αλλα ο titan που ειναι 25αρης εχει τα ιδια σχεδον cfm και τα ιδια db και κανει 12ευρω αντι 15.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Μάϊος 22, 2005 #36 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2005 Αρχική απάντηση από mariosalice Αν ενδιαφέρεσαι για δυνατό ανεμιστήρα, ο πιό αθόρυβος με μεγάλη διαφορά από όλους τους ανεμιστήρες που έχω ακούσει σε full στροφές (πρέπει να τους έχω ακούσει όλους), με πραγματικά τεράστια δύναμη είναι ο Panaflo (HAC). Αυτος ο Panaflo τι ειναι? 12cm ή 9cm? Τι airflow εχει αυτος? Παντως με 35,5db θα κανει αισθητη την παρουσια του στο δωματιο!Σιγουρα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Μάϊος 22, 2005 #37 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2005 Αυτα που λεει η tt για τον thunderblade ειναι μλκιες, τον εχω ακουσει και μονο του, αλλα και 3 μαζι! Παρτι λεμεε! Αλλα για τα λεφτα του ειναι πολυ καλος, αφου ο ενερμαξ κανει σχεδον τα διπλασια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elu Thingol Μάϊος 22, 2005 #38 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2005 Ναι πραγματι ο thunderblade μαπα αποδειχτηκε...ο παναφλο ειναι στα 90cfm@35,5db. Oποτε αν τον δουλευω με αναποδο μολεξ(ποσα volt τελικα?) θαναι καλος...και θα χασει λιγοτερο απο εναν 25αρη σε flow. Ειναι 38αρης. Αν και δεν ειμαι σιγουρος γιαυτο...ξερει κανεις τπτ...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Μάϊος 23, 2005 #39 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2005 Αρχική απάντηση από Elu Thingol [Χθες, στις 16:13] Ναι πραγματι ο thunderblade μαπα αποδειχτηκε...ο παναφλο ειναι στα 90cfm@35,5db. Oποτε αν τον δουλευω με αναποδο μολεξ(ποσα volt τελικα?) θαναι καλος...και θα χασει λιγοτερο απο εναν 25αρη σε flow. Ειναι 38αρης. Αν και δεν ειμαι σιγουρος γιαυτο...ξερει κανεις τπτ...? Έχω τον 120mm Panaflo πάνω σε CoolDrive 6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elu Thingol Μάϊος 23, 2005 #40 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2005 Και...τι λες? Αξιζει? Γυρνα λιγο το μολεξ και πες μου αν βγαζει η αν ειναι ψοφιος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.