serpico75 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2021 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2021 (edited) Σε Windows 10, αυτό που θέλω να κάνω είναι να αλλάξω την display language από Αγγλικά σε Ελληνικά. Όχι το input language (που μπορεί να κάνει κάποιο english spelling ή ό,τι άλλο). Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να αλλάξει το display της εφαρμογής. Μόνο αυτό. Δίνω την εικόνα που θέλω να αλλάξει: Η ενσωματωμένη στα Windows 10 εφαρμογή για mail, ανήκει στα Windows 10 Essential Apps. Δεν θέλω κάποιο tip που, αλλάζοντας (υποτίθεται) μόνο το mail display, θα επηρρεάσει το display και στα υπόλοιπα Essential Apps. Επίσης, έχω βρει το σημείο που στα 10 η MS έχει προβλέψει κάτι αυτό, και έχει βάλει την επιλογή: "Let me use a different method for each App/Windows" Αλλά, αυτό, πρέπει να έχει να κάνει με το input που αναφέρω παραπάνω. Θέλω μόνο το display, και μόνο της συγκεκριμένης εφαρμογής. Αλλά, εάν το "Let me use a different method for each App/Windows" είναι αυτό που ζητάω, πώς μετά πας στην εφαρμογή, και ορίζεις display language αυτή που θέλεις; Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 14, 2021 από serpico75 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Ιανουάριος 14, 2021 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2021 πριν 4 ώρες, το μέλος serpico75 έγραψε: Θέλω μόνο το display, και μόνο της συγκεκριμένης εφαρμογής. No go. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Ιανουάριος 14, 2021 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2021 No go να υποθέσω means δεν γίνεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Ιανουάριος 14, 2021 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2021 Αυτό που δείχνεις στη φωτογραφία είναι το web mail του outlook.com; Μπορείς να αλλάξεις τη γλώσσα κάνοντας install το PWA (progressive web app). Από Edge/Chrome πηγαίνεις στο Outlook.com Πατάς Ρυθμίσεις Επιλέγεις το Apps Πατάς στο "Install this website as an app" Στο εμφανίζει σαν κανονική εφαρμογή στο start menu Ανοίγεις την εφαρμογή (η οποία ουσιαστικά ανοίγει μεμονωμένα σε περιβάλλον edge/chrome) Αλλάζεις τη γλώσσα από τις Ρυθμίσεις Γρανάζι View All Outlook Settings 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Ιανουάριος 14, 2021 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2021 9 minutes ago, trib said: Αυτό που δείχνεις στη φωτογραφία είναι το web mail του outlook.com; Όχι. Είναι η εφαρμογή mail που έχουν τα Windows 10 από εγκατάσταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Ιανουάριος 14, 2021 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2021 Αυτό δεν το γνωρίζω αν και πώς γίνεται. Τη διαδικασία πάντως παραπάνω, μπορείς να την κάνεις και να αντικαταστήσεις την εφαρμογή των Windows, ειδικά αν παρακολουθείς ένα e-mail. PWA εφαρμογές έχουν πλέον σχεδόν τα πάντα (Gmail, Outlook κτλ εννοείται). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Ιανουάριος 17, 2021 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2021 et voila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts