φαμπιο Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2021 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2021 παιδια καλησπερα εχω κανει μια παραγγελια απο το καταστημα αυτο απο τις 7/1 και ακομα να μου στειλουν τρακινγκ ναμπερ πιστευετε οτι θα πρεπει να περιμενω ; επισης η παραγγελια ηταν εκτος στοκ καποιος που εχει ξαναψωνισει και γνωριζει παιζει να μου ερθει σε καναν μηνα η παραγγελια; μην την ακυρωσω γιατι πολυ φαινονται να ειναι ευχαριστημενοι απο το καταστημα μιας κ ειναι αξιοπιστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιανουάριος 14, 2021 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2021 Ο ίδιος φάμπιος δεν εισαι και εδώ; Έκανες παραγγελία που ήταν εκτός στοκ και αναρωτιέσαι γιατί δεν πήρες τράκινγκ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
φαμπιο Ιανουάριος 15, 2021 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2021 πριν 2 ώρες, το μέλος l2phile έγραψε: Ο ίδιος φάμπιος δεν εισαι και εδώ; Έκανες παραγγελία που ήταν εκτός στοκ και αναρωτιέσαι γιατί δεν πήρες τράκινγκ; ναι ενω μου ειπαν οτι την εχουν στειλει απλα περιμενουν το τρακινγκ ναμπερ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts