karpaths Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2005 Γεια χαρά σε όλους. Θα ήθελα να μοιραστω μαζί σας το πρόβλημα μου για να με βοηθήσετε.'Εχω έναν AMD64 3000+ με μητρική της Chaintech VNF3-250 ATI radeon 9800 pro και 512 ram kingston στα 400.Το πρόβλημα ξεκινάει όταν πήρα μια ακομά Kigston 512 στα 400 pc 3200 με cl3 (ίδια δηλαδή με την αρχική). Όταν έβαλα και τις 2 τις μνήμες απάνω στο μηχανήμα και με όλες τις ρυθμίσεις στο BIOS default. Ο υπολογιστής δεν έμπαινε στα windows. Τσέκαρα τις μνήμες σε άλλο pc και είναι μια χαρά. Μετά από πολλά restart και με BIOS reset ο υπολογιστής μπαίνει στα windows και μάλιστα πηγαίνει πάρα πολύ καλά. Με το επόμενο reboot όμως ξανα τα ίδια το μηχάνιμα αρνείται πεισματικά να μπεί στα windows.Όταν βάζω μια μια τις μνήμες, δηλαδή πότε τη μια πότε την άλλη ο υπολογιστης δουλευει μια χαρά.Αλλά δεν δουλευουν με τίποτα και οι δύο μαζί. Η έκδοση του BIOS είναι 6.00g. Μήπως πρέπει να κάνω καμια σύθμιση στο BIOS; Πείτε μου σας παρακαλώ τι να κάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Μάϊος 7, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Εχεις κανει BIOS update? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 7, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 παντως εδω μου μυριζεται μνημη αυτη η kingston cl3 val. ειναι ασυμβατη με καποιες μητρικες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Μάϊος 7, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 15:23] παντως εδω μου μυριζεται μνημη αυτη η kingston cl3 val. ειναι ασυμβατη με καποιες μητρικες Πολυ πιθανον Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 7, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 τα τσιπάκια των μνημών είναι ίδια? τα χαρακτηριστικά τους? δοκίμασε να χαλαρώσεις τα timings από το bios. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpaths Μάϊος 7, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Τα τσιπάκια είναι ακριβώς τα ίδια οι μνήμες είναι : Kingston kvr400x64c3a/512. Δηλαδή pc3200 cl3 184-pin στα 400.Στα timings τι ακριβώς να πειραξω? Γιατί ότι και να άλλαξα δεν είχε κανενα αποτέλεσμα.Όσο για το update στο BIOS η chaintech έχει ένα update για την περιπτωσή μου αλλά έχω πιο καινούρια έκδοση. Τι λέτε να βάλω την παλία έκδοση που μου δίνει η chaintech? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stakid Μάϊος 7, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Παντως μην βαλεις το τελευταιο bios γιατι ειναι αρκετα πιο αργο...Οσο για την μνημη την ειχα δοκιμασει κι εγω παλια(την 256) και δουλευε μια χαρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Μάϊος 7, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 δοκιμασε τις μνήμες σε άλλη μητρική Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.