tzitzikas2 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2021 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2021 Καλησπέρα. Εχω ένα παλιό πολυμηχάνημα και έχω περάσει το πρόγραμμα του για windows 10 64bit (έχει σκάνερ, εκτυπωτή, αντιγραφικό). Ενω δούλευε μια χαρά, ξαφνικά σήμερα πάω να το ανοίξω και βγάζει αυτό στην συνημμένη εικόνα που γράφει τα γράμματα f και i. Εκανα επανεκκίνηση αλλα τίποτα. εβγαλα usb και ρεύμα του μηχανήματος αλλα τίποτα. τι λετε να είναι και πως το διορθώνω? ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιανουάριος 12, 2021 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2021 Το "f" νομίζω είναι για το flash που πλέον καταργήθηκε από παντού και δεν υποστηρίζεται. Πέρνα τους τελευταίους drivers που δίνει η HP και αρκέσου σε ό,τι σου δίνουν αυτοί. Αν σου έδινε κάποια συγκεκριμένη λειτουργικότητα το εν λόγω λογισμικό, βολέψου με third party apps. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Ιανουάριος 13, 2021 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2021 το εικονίδιο με το f είναι ότι σου έγραψε ο gdp77. Aν είναι πρόγραμμα flash, καλύτερα να το ξεχάσεις. Κοίτα στην ιστοσελίδα του προϊόντος αν η hp έχει βγάλει κάποιο άλλο πρόγραμμα να το αντικαθιστά ή αν προτείνει κάποιο τριτο software για το συγκεκριμένο μηχάνημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzitzikas2 Ιανουάριος 14, 2021 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2021 flash είναι και δεν έχει απο το 2014 νεώτερο λογισμικό. οπότε κατέβασα το NAPS2. Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts