eleven Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 7, 2005 Παιρνοντας αφορμη απο μια συνομιλια που ειχα με τον Nos Dio για την ελλιψη επικοινωνιας θα ηθελα κατα καπιο τροπο να απολογηθω αλλα και να ρωτησω την γνωμη σας για ορισμενες αλλαγες τροποποιησεις που σκοπευω να κανω στα μπλοκ Εχουν γινει και αλλες αλλαγες (οχι στα μπλοκ) για τις οποιες θα σας εμημερωσω εν καιρο παρακαλω μην ποσταρετε μεχρι το περας των φωτο Και ξεκιναμε ΘΑ υπαρχει ενα βασικο block (οπως υπηρχε μεχρι τωρα) αλλα θα αλλαζει ο τροπος συγκρατησης αναλογος πλατφορμας Το βασικο μπλοκ Το υλικο παραμενει χαλκος με ανοξειδωτες βιδες και ρακορ 1/2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Μάϊος 7, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Ενα block για 754-939 με μεγαλο χαλκινο καπακι στην φωτο και τα 2 μαζι Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Μάϊος 7, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Η αλλαγη τωρα ειναι στο βασικο μπλοκ και στον τροπο συκρατησης Μια που δεν εχω ακομα τελειωσει θα σας δειξω μια αναπαρασταση η οποια δεν απεχει και πολυ απο το πραγματικο Εδω για 478-775 Οπως βλεπετε ειναι το βασικο μπλοκ + 2 λαμακια (χαλκινα για συγκρταηση ) για 478-775 σοκετ Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Μάϊος 7, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 και εδω για σοκετ 754-939 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Μάϊος 7, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Όμορφα Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Μάϊος 7, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 και εδω μπορειτε να δειτε τον τροπο που γινεται η τοποθετηση στα λαμακια συγκρατησης Σοκετ 754-939 Με τον ιδιο τροπο γινεται και σε 478-775 λοιπον αυτα απο εμενα και παλι να απολογηθω για την ελλειψη αμεσης επικοινωνιας αλλα μια που δεν εχω τελειωσει δεν μπορουσα να πω και κατι ουσιαστικο Περιμενω τα σχολια -παρατηρησεις σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Μάϊος 7, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 πολύ ωραία... (με 2 εξόδους ή πλέξι δν παίζει τπτ??) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάϊος 7, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Πολύ καλά , και σε ποιότητα φαίνονται επίσης πρώτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byron Μάϊος 7, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 αψωγος, καμια φοτο του design μεσα στο μπλοκ? η δεν επιτρεπετε?Ευχαριστω,Β Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάϊος 7, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 φοβερός eleven. Μπράβο.... Εχμ...και εδώ που τα λέμε ο NOS-DIo έχει και ένα δίκιο βρε παιδί μου... :rofl: Αλλά υποθέτω λόγο φόρτου εργασίας δεν πολυκοιτάς το inbox.... Δεν πειράζει....Φτιάχνε εσύ τέτοια πραγματάκια να βλέπουμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 7, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 πολυ οραια τα νεα μπλοκ μηχαλη!!!με το μπλοκ μυτοση που ειχες στα σχεδια τι εγινε???το μπλοκ που εφτιαξες στον darksaga για τα τεκ πιο ειναι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 7, 2005 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 μπραβο eleven, ωραια δουλεια προσεγμενη και πιοτικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάϊος 7, 2005 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Μιχαλη μπραβο! αν και δεν εχω υδροψυξη, τα μπλοκ σου αποτελουν απο μονα τους ενα λογο παραπανω για να βαλω.... κοσμηματα σκετα! και παρα πολυ καλη η ιδεα περι universal μπλοκ και ξεχωριστων προσαρμογεων απλοποιει πολυ τα πραγματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάϊος 7, 2005 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Ωραιος! Το καλο εγινε ακομα καλητερο Η βαση ειναι ιδια με το παλιο?Μονο το καπακι αλλαξε δλδ? (αντε στηλε κ κανενα πμ γιατι ακομα με stock ειμαι κ περιμενω να με φτιαξεις μπλοκ ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 7, 2005 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Μπράβο Μιχάλη! Πολύ καλή δουλειά! Έτσι όπως πας θα με κάνεις να βάλω επιτέλους wc... Τα universal blocks με τα δυο λαμάκια είναι πολύ καλή ιδέα και θα σε βολέψει και εσένα στην κατασκευή πιστεύω... Υ.Γ.: Δεν έχεις σκεφτεί τπτ με διπλό ή τριπλό πάτο; Δλδ να είναι κάπως πιο ψηλό το block αλλά να έχει 2-3 πάτους ωστε να είναι ακόμα μεγαλύτερη η επιφάνεια απαγωγής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Μάϊος 7, 2005 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 μπραβο eleven γαινονται παρα πολυ καλα!πολυ καλη και προσεγμενη δουλεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Μάϊος 7, 2005 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 To πανω μερος δεν μπορει να γινει με πλεξι?? Θα ειναι πιο ομορφο πιστευω.Αλλα και αυτο με το cooled by 11 φαινεται πολυ καλο.Το δοκιμασες καθολου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Μάϊος 7, 2005 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Μου αρέσει πολύ, αρχίζεις σιγά σιγά και αποκτάς το πνεύμα τις AMD, support στα socket και όχι αλλαγή για κάθε καινούργιο χαρακτηριστικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Μάϊος 7, 2005 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Παρα πολύ καλός Μιχαλιό!! Τύφλα να έχουν τα μπλόκ του εμπορίου... τι να κλ****ν τα silvergroop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 7, 2005 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2005 Μα νομίζω μια φορά δεν τα συγκρίνανε κάτι αυστραλοί με τα silverdrop νομίζω και βγήκανε σε αρκετά test καλύτερα τα δικά σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.